Evenimentul Zilei > Justitie > A aruncat în aer MAI! Șef de Poliție, împrumut de 25.000 de euro de la un interlop!
A aruncat în aer MAI! Șef de Poliție, împrumut de 25.000 de euro de la un interlop!

A aruncat în aer MAI! Șef de Poliție, împrumut de 25.000 de euro de la un interlop!

Un nou scandal aruncă în aer Ministerul de Interne.

Șeful Poliției Vaslui s-a împrumutat de 25.000 de euro de la interlopii locali! Pare șocant, dar și mai șocant e că dezvăluire îi aparține chiar comisarului Cătălin Bejenariu, care și-a trecut cu seninătate acest împrumut în declarația de avere!

Liderii de sindicat din Poliție l-au reclamat deja la ministrul de Interne, IGPR și CSM. Nu e prima dată când numele comisarului Cătălin Bejenariu apare într-un asemenea scandal, însă niciuna dintre precedentele sesizări făcute împotriva sa nu a avut succes – Bejenariu a rămas pe mai departe șeful IPJ Vaslui!

Președintele Sindicatului Național al polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, readuce în discuție relațiile comisarului Cătălin Bejenariu cu lumea interlopă, informează Antena 3. De fapt, ar fi vorba despre o veche amiciție între șeful de Poliție Vaslui și interlopul bârlădean Marius Ion Cordas, zis „Bebe”.

De la interlopul „Bebe” s-a împrumutat comisarul Bejenariu de 25.000 de euro!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.