A apărut „Monolitul Suprem”. Este auriu şi se crede că-i va activa pe ceilalţi FOTO

A apărut „Monolitul Suprem”. Este auriu şi se crede că-i va activa pe ceilalţi FOTO

Un nou monolit a apărut în Columbia, dar spre deosebire de celelalte care au apărut în întreaga lume, acesta este auriu.

Spre deosebire de ceilalţi monoliţi din lume, acesta este auriu şi adepții teoriilor conspiraționiste consideră a fi cel care i-ar putea activa şi pe cei din Insula Wight, California, Pennsylvania, New Mexico, Joshua Tree, România și Olanda.

„Monolitul Suprem” a fost descoperit de oficialii din Chia, departamentul Cundinamarca, chiar în centul Columbiei.După ce primul monolit misterios a apărut în deșert, în statul american Utah, la sfârșitul lunii noiembrie, alții au apărut în curând în California, România și Insula Wight.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Dintre toți monolitii din lume, acest nou aur ar putea fi ceea ce îi controlează pe toți (Metro.co.uk)

FOTO: Metro.co.uk.

Celelelalte patru ciudăţenii erau toate de culoare metalică și argintie, doar acesta, care a apărut în Columbia, este auriu.

Imaginile cu monolitul auriu au devenit în scurt timp virale pe reţelele de socializare, punând la grea încercare imaginaţia tuturor celor care încearcă să desluşească motivul acestor apariţii misterioase.

Originea monolitului auriu din Columbia a descumpănit localnicii, mulți speculând că ar fi fost plasat acolo de extratereștri. Ei cred că acest monolit este cel care le controlează pe toate. A fost găsit stând în plin câmp, fără ca nimeni să știe cum a ajuns acolo.

Monolitul găsit în Chia, Columbia. (Newsflash)

Autoritățile nu au comentat încă apariţia misterioasă a structurii aurii, mai ales că, în unele zone acestea au fost demontate sau au dispărut la câteva zile după ce au fost descoperite.

Cea mai plauzibilă explicație, spun unii internauţi ar fi că, aceste structuri ar face parte dintr-un proiect artistic inedit.

După prima apariţie a monolitului din Utah, o comunitate numită „Cel mai faimos artist” fondată de artistul american Matty Mo, a susținut că e responsabilă pentru ridicarea monoliţilor americani din Utah și California. Se pare că grupul vinde trei monoliţi de dimensiuni mari, similare celor găsite în diferite părți ale lumii, la un preț de 45.000 de dolari  fiecare.

Când Mo a fost întrebat dacă grupul își asumă responsabilitatea şi pentru monolitul descoperit în Insula Wight, el a răspuns: Monolitul este în afara controlului meu în acest moment. Rămâne de văzut dacă mai există şi alţi monoliti nedescoperiți care se ascund în diferite locuri de pe planetă, mai scrie Metro.