Doliu pentru Larisa Drăgulescu. Momente grele pentru fosta soție a gimnastului

Doliu pentru Larisa Drăgulescu. Momente grele pentru fosta soție a gimnastului Larisa Drăgulescu / Sursa foto: Facebook

Momente dureroase pentru fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu. Larisa a pierdut o persoană foarte apropiată și cu rol important în viața ei.

Pierdere grea pentru Larisa Drăgulescu

Vedeta a anunțat pierderea printr-un mesaj plin de durere postat pe rețelele de socializare.

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a anunțat, în urmă cu foarte puțin timp, că a pierdut-o pe femeia care i-a fost alături în cele mai grele clipe din viața sa. Larisa Drăgulescu a povestit cum a ajutat-o moșica Iuliana când a devenit mamă pentru a treia oară.

Este vorba despre nașterea lui Cezar, în anul 2023. Moșica Iuliana a fost cea care i-a stat alături Larisei Drăgulescu și s-a ocupat atât de copil, cât și de mama lăuză.

„Moșica Iuliana” a avut grijă de ea la nașterea celui de al treilea copil

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu nu a dat detalii despre împrejurările morții celei pe care o numește „moșica Iuliana”, dar a scris vorbe pline de emoție în memoria acesteia.

Moașă copil, Larisa Drăgulescu / Sursa foto: Facebook

„Te vom iubi mereu, moșica. Dragoste eternă din partea noastră”, este mesajul transmis de Larisa Drăgulescu pe rețelele de socializare.

Larisa Drăgulescu și-a refăcut viața

Într-un interviu recent, Larisa Drăgulescu a dezvăluit și cine este tată celui de-al treilea copil, Cezar Andrei. Ea a spus că nu a făcut publică identitatea noului său partener de viață pentru că-i era teamă că relația nu va dura.

Ea s-a simțit foarte rău din punct de vedere psihic după ce a divorțat de cel de-al doilea soț și a decis să-și țină relația departe de ochii presei.

Dar acum, spune Larisa Drăgulescu, s-a convins că noua relație este una stabilă și că poate avea încredere în partener. Așa că fosta soție a lui Drăgulescu a publicat și o fotografie cu actualul iubit și fiul lor, născut în luna septembrie 2023.

Despre noul partener a povestiti că lucrează în IT, meserie care îi permite să aibă un program flexibil și să-și petreacă mai mult timp cu ea și cu copilul.

Așa că Larisa Drăgulescu are timp să se ocupe de afacerea pe care și-a deschis-o de ceva timp.

Revista presei