Liviu Vârciu, perderi de 1.000 de euro pe zi. Producția noului film l-a costat o avere

Liviu Vârciu, perderi de 1.000 de euro pe zi. Producția noului film l-a costat o avere Zăpadă, ceai și dragoste 2. Sursa foto: youtube

Liviu Vârciu n-a făcut prea mulți bani cu prima parte a filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste", lansat în anul 2021, profiturile fiind serios afectate de pandemie. Actorul a turnat și partea a doua a peliculei și speră să dea lovitura și pe plan financiar.

Liviu Vârciu recunoaște că prima producție a filmului Producția „Zăpadă, Ceai și Dragoste" nu i-a umplut buzunarele. "Mi-a plătit facturile, atât. Nu mi-a adus mai mult de 100.000 de euro profit", a declarat el pentru cancan.

Profituri mici la prima prodcuție

Pandemia a scos filmul din cinematografe la acea vreme, așa că artistul a fost nevoit să-l vândă la Netflix.

Nici de acolo nu i-au venit prea mulți bani, "au fost doar cât să plătesc facturile pentru oameni și camere", a recunoscut el.

Liviu Vârciu

Liviu Vârciu. Sursa foto: arhiva EVZ

Investiție mare în a doua parte

Liviu Vârciu este, însă, foarte optimist în privința cele de-a doua producții: "Zăpadă, ceai și dragoste 2: Cu putin noroc". Și chiar are nevoie de noroc, căci, după cum singur recunoaște, a investit o sumă uriașă: "Eu am investit în film peste 800.000 de euro, mă apropii de milion".

Banii nu i-a împrumutat de la soție, așa cu au spus gurile rele. "Noi avem banii la comun. Soției mele i-am deschis acum o grădiniță, e business-ul ei, de care se ocupă ea. Business-ul meu e și al ei, ca în orice relație, banii ei sunt doar ai ei, banii mei sunt și ai ei"

Probleme cu caii

Filmările la "Zapada, ceai si dragoste 2: Cu putin noroc" au fost parțial periclitate de caii pe care i-a închiriat pentru film și care l-au costat 1.000 de euro pe zi. Nărăvași, aceștia nu s-au arătat prea interesați de filmări.

"Nu au vrut să facă nimic din ce le-au spus cascadorii noștri. Caii ar fi trebuit să treacă prin fum, ar fi trebuit să facă o cambrare, să stea să treacă o dronă pe sub picioarele lor, nu au făcut nici asta", a mai spus Vârciu.

El povestește, cu umor, că a plătit patrupedele doar ca să le scoată în oraș, la masă.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei