Angelina Jolie și-a „oficializat relația” pe Instagram. Cine e noul iubit al actriței

Angelina Jolie și-a „oficializat relația” pe Instagram. Cine e noul iubit al actriței Angelina Jolie $ Akala / sursa foto: captura video

Angelina Jolie (49 de ani) și rapperul și activistul politic Akala (40 de ani) și-au făcut oficială relația pe Instagram.

Angelina Jolie și Akala, la petrecerea de la „Atelier Jolie”

În weekend, artistul fost văzut la o petrecere în New York City, organizată de Jolie, pentru una din firmele sale „Atelier Jolie”.

Akala poate fi văzut clar într-o fotografie de la eveniment, chiar înainte ca imaginile cu actrița câștigătoare a premiului Oscar să apară în aceeași galerie foto.

Akala partenerul Angelinei la premiera filmului „Maria”

Acest lucru vine la două zile după ce Akala a fost partenerul Angelinei Jolie la premiera filmului „Maria”,  la Festivalul de Film de la New York, de la Lincoln Center din New York City.

De asemenea, la eveniment a fost și Zoe Kravitz, care a apărut și în postarea de pe Instagram.

Jolie a fost văzută în public de mai multe ori cu Akala, după despărțirea de Brad Pitt, chiar dacă unele surse au declarat pentru People că sunt doar prieteni.

Actrița a stârnit zvonuri privitoare la o eventuală relație romantică atunci când cei doi au fost văzuți ieșind din hotelul ei din Italia, în timpul Festivalului Internațional de Film de la Veneția din august.

Primele zvonuri: Akala, foarte protector cu fetele Angelinei

Primele zvonuri au început când Akala s-a alăturat lui Jolie și fiicelor sale Zahara, 19 ani, și Shiloh, 18 ani, la Festivalul Literar Calabash din Jamaica, în mai anul trecut.

Un martor ocular a declarat la acea vreme că Akala era „foarte protector cu ele în timp ce le conducea”.

Angelina Jolie

Angelina Jolie. Sursă foto: facebook.com/Labiennaledivenezia

Jolie și Akala au o legătură puternică, dacă ne luăm după declarațiile altei surse: „Împărtășesc aceeași pasiune când vine vorba de cauze sociale și umanitare.”

Au realizat mai multe colaborări de-a lungul anilor, care se concentrează pe probleme globale precum drepturile omului. Angie vorbește foarte frumos despre el.

O sursă a revistei People a declarat însă că Jolie este „în prezent singură și nu are o relație serioasă”.

Akala împărtășește păreri politice cu Jolie

Akala - născut Kingslee James McLean Daley - a început ca rapper, înainte de a se implica în activismul politic, susținându-l pe fostul deputat laburist Jeremy Corbyn în alegerile generale din 2017 din Regatul Unit.

Akala și Justin (fostul partener „oficial”) nu sunt primii doi bărbați cu care a fost asociată Jolie de la divorț. Cu câțiva ani în urmă, ea a fost văzută ieșind cu muzicianul The Weekend.

Despărțirea Angelinei Jolie de Brad Pitt a lăsat traume în sufletul copiilor

Despărțirea dintre Jolie și Brad Pitt s-a desfășurat public și i-a afectat și pe cei șase copii ai lor. La începutul acestei luni, fiica lor Shiloh, în vârstă de 18 ani, și-a schimbat legal numele de familie, renunțând la cel al tatălui ei.

Dorința de a-și schimba numele din Shiloh Nouvel Jolie-Pitt în Shiloh Nouvel Jolie a fost acceptată de Pitt.

Au existat lungi bătălii pentru custodie, care s-au încheiat în cele din urmă cu o victorie pentru Pitt, care a obținut custodia 50-50 în 2021, doar pentru a fi anulată în apel.

Situația actuală a făcut ca copiii să formeze un grup strâns de șapte, în jurul fostei sale soții.

 

Revista presei