Marius Șumudică, devastat după Rapid-U Cluj. Nu acceptă înfrângerea

Marius Șumudică, devastat după Rapid-U Cluj. Nu acceptă înfrângerea Marius Șumudică Sursa foto: Facebook / FC Rapid 1923

Toată lumea aștepta revenirea lui Marius Șumudică, dar se pare că n-a fost cu noroc. U Cluj a învins Rapid, scor 0-2, iar fanii giuleștenilor s-au revoltat. Unii dintre ei au plecat de pe stadion încă din minutul 80. Alții au aplaudat ironic, în timp ce supoterii U Cluj sărbătoreau victoria.

Marius Șumudică a fost devastat

Imediat după fluierul final, Șumudică a rămas nemișcat pe marginea terenului. Apoi, antrenorul s-a dus în fața suporterilor din Peluza Nord pentru a le cere scuze. El și-a acoperit fața cu mâinile pentru că nu se aștepta ca Rapidul să fie umilit în halul acesta.

Fanii au încurajat echipa chiar și după meci, dar nu la fel de convingător ca înainte de start. Șumudică a încercat să vorbească și cu suporterii aflați la Tribuna Întâi. A dus mâna la inimă, a făcut gesturi largi din brațe și le-a cerut scuze celor care au plătit bilet.

Rapid, Marius Șumudică

Sursa foto: Facebook

Șumudică a spus că își asumă vina și că își cere scuze pentru tot. Antrenorul a explicat și unde a greșit echipa sa și ce va face pe viitor. El a recunoscut că au fost multe probleme în acest meci și că unii jucători s-au simțit rău.

Ne puteți urmări și pe Google News

Unde a greșit Rapid

„Ce să zic? Nu mai are rost să discutăm ce a fost în urmă. Îmi asum, deciziile au fost ale mele. Am încercat pe final să joc un 4-4-2, să încerc să joc cu doi atacanți. Ne-a lipsit prospețimea, luciditatea. Așa nu putem, să nu ajungem în părțile laterale. Nu, așa ceva nu se poate. Este de meditat și vom vedea ce vom face mai departe. Așa nu... eu nu pot să accept ceea ce se întâmplă.

Marius Șumudică

Marius Șumudică Sursa foto: Facebook

Ei au știut să facă fault tactic, noi n-am știut. Asta nu pot să te învăț eu, trebuie să simți. Dar asta e. Am început jocul bine, în a doua repriză 7-8 minute n-au ieșit din careu dar nu suntem lucizi”, a spus Șumudică.

Marius Șumudică nu acceptă înfrângerea

Antrenorul Rapidului a mai spus că este greșeala lui în totalitate și că nu poate accepta această înfrângere. El a zis că trebuia să îi facă fericiți pe fani, nu să-i dezamăgească în halul acesta.

„Îmi cer scuze în fața lor, este în totalitate greșeala mea astăzi. N-am putut mai mult, trebuia să-i facem fericiți pe fani. Nu se poate să arătăm așa! Nu se poate să joci acasă și să ia Rareș în ultimele minute cartonaș galben. Nu se poate! Meciul se câștigă cu sacrificiu. Eu nu accept așa ceva”, a spus Marius Șumudică, la flash-interviu.

Revista presei