Andreea Bălan, dată afară de la „Te cunosc de undeva”. Ce s-a întâmplat, de fapt, în culise

Andreea Bălan, dată afară de la „Te cunosc de undeva”. Ce s-a întâmplat, de fapt, în culise Andreea Bălan. Sursa foto Youtube

Andreea Bălan a transmis un mesaj neașteptat după ce s-a aflat că a fost concediată de la „Te cunosc de undeva”, Antena 1. Artista a spus că decizia de a părăsi acest proiect nu a fost impusă, ci luată de comun acord cu echipa de producție. Ea a mai zis că vrea să petreacă cât mai mult timp cu familia.

Andreea Bălan, despre plecarea de la Antena 1

„Dragii mei, Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră și îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viața mea la Sala Palatului pe 16 octombrie – Povestea Sufletului meu și sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec si să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show TV.

Andreea Balan

Andreea Balan. Sursă foto: Facebook

Din aceste motive, eu am decis să nu mai fac parte din juriul Tcdu. Sunt foarte împlinită și fericită din toate punctele de vedere și îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoțională. Le doresc succes în noul sezon (…)”, a scris în postarea făcută de Andreea Bălan, pe Instagram.

Producătorii de la Antena 1, enervați de Andreea Bălan

Unele surse au spus, zilele trecute, că artista a fost concediată pentru că ar fi jignit echipa de la Antena 1. Se pare că iubita lui Victor Cornea avea multe reproșuri la adresa colegilor săi, iar producătorii ar fi decis să o dea afară. Se zvonește că Antena 1 vrea să mai scape de un jurat și că deja a găsit înlocuitor pentru el și pentru Andreea Bălan. Încă nu se știe dacă este vorba despre Ozana Barabancea, Mihai Petre, Aurelian Temișan sau Cristian Iacob.

Ne puteți urmări și pe Google News
Te cunosc de undeva

Andreea Bălan. Sursa: Captura video

În ce constă emisiunea „Te cunosc de undeva”

Emisiunea „Te cunosc de undeva” constă în provocarea unor celebrități de a interpreta diferiți artiști muzicali săptămânal, aleși de către o "ruletă". Artiștii sunt apoi jurizați. Fiecare cuplu se transformă în alt artist în fiecare săptămână. „Ruleta” poate să aleagă orice artist tânăr sau bătrân sau chiar un artist de sex opus sau decedat. Fiecare jurat poate da un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament. Show-ul este prezentat de Pepe și Alina Pușcaș.

Revista presei
Stăpânul muntelui