Mirel Dragomir, ucigașul studentei de la Medicină din Timișoara, trimis în judecată pentru omor calificat

Mirel Dragomir, ucigașul studentei de la Medicină din Timișoara, trimis în judecată pentru omor calificat Mirel Dragomir. Sursă foto: Facebook

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a anunțat vineri că Mirel Dragomir, studentul la medicină din Caraș-Severin, care și-a ucis iubita în luna martie cu multiple lovituri de cuțit, a fost trimis în judecată pentru omor calificat. Acesta se află în arest preventiv, iar victima era colegă cu el la aceeași facultate din Timișoara.

Mirel Dragomir, ucigașul studentei de la Medicină din Timișoara, trimis în judecată pentru omor calificat

Inculpatul D.M.L. a fost acuzat că, pe 22 martie, într-un imobil din Timișoara,a atacat-o violent pe victima M.A.M., folosind două cuțite pentru a-i provoca 51 de leziuni, inclusiv răni penetrante în față, gât și piept, ceea ce a dus la decesul acesteia în aceeași zi. Dosarul a fost trimis Tribunalului Timiș pentru soluționare.

Andreea si Mirel Dragomir

Studenta ucisa la Timișoara

Mirel Dragomir și-a ucis iubita cu bestialitate

Magistrații Tribunalului Timiș au decis pe 23 martie arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 23 de ani din Caraș-Severin, suspectat că și-a ucis iubita de 21 de ani într-un apartament din Timișoara. Polițiștii Secției 4 Urbane au fost alertați că o tânără a fost găsită inconștientă, cu urme de sânge, într-o cameră a unui apartament situat pe bulevardul General Ion Dragalina, iar la fața locului, au confirmat decesul acesteia.

Ulterior, tânărul a fost localizat în județul Caraș-Severin, datorită activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș, sub coordonarea procurorului de caz. După audieri, acesta a fost reținut și ulterior plasat în arest preventiv, fiind acuzat de omor.

Ne puteți urmări și pe Google News

A solicitat arestul la domiciliu

Tribunalul Timiș a respins în mod repetat cererile tânărului de a înlocui arestul preventiv cu arestul la domiciliu, menținând astfel măsura privativă de libertate. Instanța a considerat că cererile acestuia nu sunt justificate, refuzându-i eliberarea din arest preventiv.

În luna august, Tribunalul Timiș a acceptat din nou propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, prelungind arestarea preventivă a lui Dragomir Mirel Liviu, acuzat de omor, pentru o perioadă de 30 de zile, până pe 18 septembrie inclusiv. Cererea inculpatului de înlocuire a măsurii cu arestul la domiciliu a fost respinsă ca neîntemeiată, conform informațiilor publicate pe site-ul Tribunalului Timiș.

 

Revista presei
Pasajul. Volumul 2