Un celebru actor a murit la doar 51 de ani. Rolul din serialul care i-a cucerit pe români

Un celebru actor a murit la doar 51 de ani. Rolul din serialul care i-a cucerit pe români Cinema. Sursa foto: arhiva evz

Actorul Obi Ndefo, cunoscut din „Dawson's Creek” (Cei mai frumoși ani), a murit la 51 de ani. El s-a luptat ani întregi cu o afecțiune dificilă. Tragica veste a fost anunțată de familia sa. Acesta a murit miercuri, după ce inima i-a cedat în urma unei lungi lupte cu ortorexia, o tulburare alimentară caracterizată prin obsesia pentru consumul de alimente extrem de sănătoase.

Obi Ndefo a avut o viață dificilă

Chiar dacă era faimos, el n-a avut o viață ușoară. În 2019, acesta și-a pierdut ambele picioare după ce a fost lovit de o mașină în Los Angeles, SUA. Cu toate acestea, Obi a continuat să practice yoga și să se bucure de lucrurile frumoase.

Colegii săi de platou sunt șocați

Colegii săi de platou din „Dawson’s Creek” au fost șocați de tragica veste. Katie Holmes a spus că Ndefo drept un om minunat și bun. Mary-Margaret Humes, care a interpretat-o ​​pe mama lui Dawson Leery (James Van Der Beek) în serial, a scris: „Aceste cuvinte nu vin ușor. Îmi este greu să concep că ne-ai părăsit, dragul meu prieten. Întotdeauna ai fost și vei rămâne o lumină strălucitoare. Ce exemplu de iubire pură și tenacitate ai fost în timp ce te-ai confruntat cu provocările vieții. Voi prețui toate mesajele noastre din ultimii câțiva ani. Odihnește-te în pace, dulce războinic”.

Obi Ndefo

Obi Ndefo. Sursa foto IMDB

Mulți români s-au uitat la serialul în care a jucat

Mulți români s-au uitat la serialul în care Obi a jucat. Este vorba despre „Dawson’s Creek”, care a apărut în 1998 și s-a bucurat de un succes formidabil. Dawson's Creek este un serial de dramă pentru adolescenți despre viața unui grup de prieteni apropiați din orașul fictiv Capeside, Massachusetts, începând din liceu și continuând la facultate. El a fost difuzat timp de șase sezoane, de la 20 ianuarie 1998 la 14 mai 2003.

Ne puteți urmări și pe Google News

Serialul i-a avut ca protagoniști pe James Van Der Beek în rolul lui Dawson Leery; Katie Holmes în rolul celei mai bune prietene și iubite a acestuia, Joey Potter; Joshua Jackson în rolul prietenului lor Pacey Witter; și Michelle Williams în rolul lui Jen Lindley.

Revista presei