Două accidente rutiere grave, pe DN2. 18 victime la spital

Două accidente rutiere grave, pe DN2. 18 victime la spital Accident. Sursa foto: Facebook

Două accidente rutiere grave, cu coliziuni în lanț, avut loc joi pe drumul european DN 2-E85. În cele două evenimente rutiere au fost implicate 18 persoane ce au necesitat spitalizare.

Accidente în lanț pe DN2-E85

Primul accident s-a produs pe raza localităţii Drăguşeni (E85), județul Suceava, în jurul orei 4:20. ISU Suceava a declarat că „în eveniment au fost implicate 9 persoane, printre care şi 5 minori. Două dintre persoane, o femeie şi un copil, au rămas încarcerate”.

Victimele au vârste cuprinse între 5 şi 40 de ani, șapte dintre ele au ajuns la Spitalul Județean Suceava.

Toate cele 9 persoane sunt conştiente şi cooperante, dar au necesitat îngrijiri medicale pentru care au fost transportate la spital. Pompierii au extras cele două victime încarcerate, o femeie și un copil minor, şi le-au predat echipajelor medicale şi paramedicale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Doi copii sunt internați la secția de chirurgie a Spitalului Județean Suceava

Unul dintre copii, în vârstă de șapte ani, avea fractura deschisă de femur şi fracturi costale a rămas internat în secţia Chirurgie Pediatrică.

Un alt copil, de nouă ani, a rămas internat în secţia de Neurochirurgie cu diagnosticele: traumatism cranio-cerebral mediu, fractură bază craniu şi otoragie dreapta.

Restul victimelor sunt in curs de investigare.

Accidente la indigo

Al doilea accident rutier grav s-a produs pe acceași șosea DN 2-E85, la ieşirea din comuna Goleşti, județul Vrancea. Au fost implicate patru autovehicule, între care și o mașină de poliție. Și în acest caz tot nouă persoane au fost rănite.

Conform declarațiilor Inspectoratului de Poliție (IPJ) Vrancea, „joi dimineaţă, aproape de ora 9.00, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că, pe DN 2-E85, la ieşire din comuna Goleşti, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea”.

Din verificările efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că autoturismul a fost lovit din spate de către o autoutilitară, pe DN 2 E85, fiind proiectat în alte două autovehicule de pe sensul opus de mers.

Persoanele rănite au fost transportate imediat la spital, pentru a fi diagnosticate, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs accidentul.

Revista presei