Mircea Rednic, scandal după meciul UTA Arad - Farul Constanța: Trebuie să fii cretin

Mircea Rednic, scandal după meciul UTA Arad - Farul Constanța: Trebuie să fii cretin Mircea Rednic Sursa foto: Captura video

Mircea Rednic a făcut scandal după meciul UTA Arad - Farul Constanța, scor 1-1. Antrenorul s-a enervat după ce fanii arădenilor au afișat un banner.„Prin mingicari aduși pe comisioane, spiritul alb-roșu dispare” a fost banner-ul afișat de galeria arădenilor. S-a scandat și „UTA liberă!”.

Mircea Rednic se revoltă

În fiecare perioadă de mercato, Rednic a renunțat la foarte mulți jucători și a adus un număr semnificativ în locul lor. Antrenorul a spus că e greu de digerat acest rezultat de egalitate și că au fost foarte multe greșeli.

„Am certat pe toată lumea, cum să pierdem două puncte atât de ușor? N-aveam voie. Mai erau 2 minute, trebuia să gestionăm altfel jocul. Tragi de timp, te pui pe jos, vine doctorul, nu te poate da afară! Îmi pare rău că trebuie să fac din astea.

Mircea Rednic, UTA

Mircea Rednic. Sursa foto: Facebook

Aveam nevoie de mai mult profesionalism în situații de genul acesta. Trebuia să calmăm jocul, să-l întrerupem”, a declarat Mircea Rednic la Prima Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mircea Rednic, enervat de fanii arădeni

Rednic și-a spus părerea și despre banner-ul arădenilor. El a declarat că fotbaliștii români sunt din ce în ce mai scumpi și că legile s-au schimbat. Antrenorul consideră că microbiștii trebuie să înțeleagă de ce a luat aceste decizii.

„Sunt transferuri bune zic eu, știți cât de scumpi sunt jucătorii români acum? Din cauza legilor care s-au dat, obligația de a avea un anumit număr de jucători români în lot. Multe echipe preferă să ia jucători străini. Familia Rednic n-are nevoie de comisioane, trebuie să fii cretin, tâmpit, unde sunt dovezile? ANAF a fost de 3 ori peste firma lui fiică-mea și a felicitat-o. Lucrurile sunt clare cu jucătorii. Există un buget. Toți jucătorii vin cu cel puțin un impresar”, a adăugat Rednic.

UTA Arad - Farul Constanța, scor 1-1

UTA Arad a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a şaptea din Superligă. Oaspeţii au bifat ocaziile de gol la Arad, înainte ca van Durmen să deschidă scorul în minutul 22, cu un şut din careu. Jucătorii lui Gică Hagi au solicitat un penalti în minutul 57, la un duel între Hrezdac şi Mihai Bălaşa, dar arbitrul Marcel Bîrsan nu a acordat nimic. Farul a egalat însă în minutul 90+5, când Alibec i-a pasat în careu lui Dican şi acesta a înscris. Arădenii sunt pe locul 12, cu 7 puncte. Farul are 8 puncte şi ocupă poziţia a 8-a.