Giovanni Becali, amintiri din închisoare. Cum i-a câștigat Borcea inima

Giovanni Becali, amintiri din închisoare. Cum i-a câștigat Borcea inima Giovanni Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

Giovanni Becali a povestit despre perioada în care a fost în închisoare, dar și despre momentul în care și-a aflat pedeapsa. Acesta a spus că l-a învățat pe Cristi Borcea cum să fie un bărbat adevărat și cum să se îmbrace. El a declarat că Borcea i-a câștigat inima în închisoare.

Giovanni Becali, despre Cristi Borcea

„Borcea este un prieten adevărat, țin enorm la el, este un om special. Borcea a fost ca primul copil al meu, eu l-am luat, eu l-am șmecherit, eu l-am dus la Milano prima dată, eu i-am zis costumul ăsta nu merge așa, eu i-am zis să nu încheie doi nasturi, cravata să nu treacă de centură. Nu ca țăranii ăștia”, a declarat Giovanni Becali pentru emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Borcea îi făcea pedichiura

Becali a declarat că Cristi Borcea a avut grijă de el în închisoare. Soțul Valentinei Pelinel îi făcea impresarului pedichiura, îl tundea și îl ajuta să își aranjeze sprâncele. Acesta a spus că se bucură că Borcea este fericit și că are o familie frumoasă.

„Cu toate astea, cu vopsitul părului, că a vrut să mă vopsească și pe mine. Îmi aranja sprâncenele, el îmi făcea toate astea, mă tundea. Eu îmi tăiam unghiile așa, el își luase clește, să aibă speciale, îmi făcea pedichiura. Un prieten adevărat, mă bucur că e bine, mă bucur că cu Valentina a mai făcut niște copii. Frumoși toți”, a mai spus Becali.

Ne puteți urmări și pe Google News
Giovanni Becali

Sursa foto: Facebook

Cum a ajuns Giovanni Becali în închisoare

Giovanni Becali a fost primul agent de jucători din fotbalul românesc, intrând pe piață imediat după 1990, împreună cu fratele său, Victor. În 2006 a fost, o vreme, președinte și acționar al clubului Dinamo, iar în 2014 a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor”. El a fost acuzat de deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. Acesta a ieșit din închisoare în 2018, după trei ani.

Becali a mai fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 4 luni închisoare, pentru că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. Din pedeapsă i s-au scăzut cei 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare.