Paul Stănescu continuă seria de laude la adresa lui Marcel Ciolacu: Are un IQ foarte ridicat

Paul Stănescu continuă seria de laude la adresa lui Marcel Ciolacu: Are un IQ foarte ridicat Paul Stănescu. Sursa foto: Arhiva EVZ

București. După ce l-a descris zilele trecute pe Marcel Ciolacu ca având o inteligență remarcabilă, Paul Stănescu continuă să adreseze aprecieri elogioase premierului.

Marți, secretarul general al PSD a fost întrebat ce anume a avut în vedere când a spus că președintele Marcel Ciolacu are o inteligență peste medie.

Stănescu a fost solicitat să clarifice dacă observația se referea la media IQ-ului din PSD sau la politica românească în general.

Paul Stănescu: Marcel Ciolacu are un IQ foarte ridicat

„La media, în general, media umană, că nu fac eu medie PSD. Media umană, m-am referit Marcel Ciolacu are un IQ foarte ridicat. Nu i l-am măsurat eu, nu l-am măsurat eu, că nu mă pricep, dar are. Şi experienţă politică foarte multă”, a declarat Paul Stănescu, marţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Zilele trecute, social-democratul a afirmat că posedă calități excepționale de premier și își face foarte bine treaba.

A adăugat că, deși poate fi considerat subiectiv, el crede că Ciolacu are o inteligență peste medie și este un om bine structurat.

Paul Stănescu a mai evidențiat că niciodată nu l-a văzut pe prim-ministru tentat să facă rău și că acesta va fi un președinte capabil să unească toți românii.

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu. Sursa foto: Facebook

Secretarul general al PSD își dorește ca Ciolacu să candideze la prezidențiale

Secretarul general al PSD a mai declarat că majoritatea membrilor partidului își doresc ca Marcel Ciolacu să candideze pentru funcția de președinte al României.

Paul Stănescu subliniază că, indiferent de rezultatul alegerilor, Ciolacu ar trebui să rămână în fruntea PSD chiar și în cazul unei înfrângeri în cursa prezidențială.

Alegeri prezidențiale

Alegeri. Sursa foto: dreamstime.com

„Am discutat şi eu cu mulţi dintre colegii noştri după ce a discutat primul ministru, poate şi mai înainte am discutat cu ei.

Cei mai mulţi colegi ai noştri, nu pot să spun dacă toţi, pentru că nu am vorbit cu toţi, vor ca candidatul nostru la prezidenţiale să fie domnul Ciolacu. Simplu!”, a completat Paul Stănescu.

Revista presei