Zeljko Kopic, după meciul Poli Iași cu Dinamo: Plănuim să aducem 1-2 jucători

Zeljko Kopic, după meciul Poli Iași cu Dinamo: Plănuim să aducem 1-2 jucători

Zeljko Kopic a făcut câteva declarații după meciul cu Politehnica Iaşi care a terminat la egalitate cu Dinamo, scor 2-2, acasă, în meciul din etapa a cincea a Superligii. Antrenorul este mulțumit de meci, dar are în plan să îmbunătățească jocul aducând cel puțin doi jucători noi la echipa pe care o antrenează.

Zeljko Kopic, după meciul Poli Iași cu Dinamo: A fost un meci bun

Reamintim că Poli Iași a făcut egal acasă cu Dinamo. Meciul s-a încheiat cu 2-2, iar antrenorul Zeljko Kopic făcut câteva observații după terminarea meciului.

Antrenorul a declarat că este mulțumit de meciul prestat de echipa pe care o antrenează. Acesta a mai declarat că „am avut un adversar agresiv. A reușit să înscrie un gol fantastic. Mi-a plăcut reacția echipei din repriza a doua”. Antrenorul a a mai subliniat faptul că este „satisfăcut, am avut posesie, ocazii. Cred că trebuia să câștigăm acest meci”.

Zeljko Kopic a mai explicat tactica de joc a echipei sale. Antrenorul le-a recomandat în repriza a doua să „continue să insiste, să joace la fel”. Nu ascunde faptul că s-au făcut și greșeli, dar jucătorii „au înțeles exact ceea ce le-am cerut”. În concluzie, antrenorul a spus că „sunt mulțumit de evoluția jucătorilor”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi textZeljko Kopic, după meciul Poli Iași cu Dinamo. Sursa foto. Facebook

Antrenorul vrea cel puțin doi jucători la echipă

Zeljko Kopic nu ascunde faptul că dorește cel puțin doi jucători la echipă. Acesta spune că deja are un plan și se lucrează la acest aspect. În curând, mai spune el, „vom avea ceva concret”.

Deocamdată, mai spune Kopic, echipa se pregătește pentru meciul cu Rapid. Pentru aceasta, „mai întâi trebuie să ne recuperăm după meciul cu Poli Iași”. Echipa este motivată și va lupta pentru a „da totul pe teren în meciul cu Rapid”, a declarat Zeljko Kopic, imediat după meciul cu Poli Iași.

Dinamo se află la ora actuală pe locul 4 în Superliga. Are 8 puncte acumulate după cinci etape. Urmează un meci destul de greu care se va disputa în Giulești cu Rapid, duminică, 18 august, începând cu ora 21:30.

Revista presei