Florin Roman, replică ironică pentru Paul Stănescu: Ară politicile PSD-ului cu aceeași precizie cu care ara câmpurile

Florin Roman, replică ironică pentru Paul Stănescu: Ară politicile PSD-ului cu aceeași precizie cu care ara câmpurile Florin Roman. Sursă foto: Facebook/florin.roman.14

București. Florin Roman, vicepreședintele PNL, i-a oferit o replică ironică secretarului general al PSD, Paul Stănescu. Printr-o postare publicată în mediul online, liberarul susține că reprezentantul Partidului Social Liberal face ironii pe seama guvernării de dreapta anunțate de Nicolae Ciucă și a eventualei candidaturi a lui Marcel Ciolacu la Președinție, dar „domnul Stănescu se ține de ironii, dar râde singur”.

Florin Roman, replică ironică pentru Paul Stănescu

Vicepreședintele PNL, Florin Roman, a comentat ironic la adresa declarațiilor secretarului general al PSD, Paul Stănescu, afirmând că "domnul Stănescu se ține de ironii, dar râde singur." Roman a subliniat că, în momentul de față, PSD este partidul care nu are un candidat la alegerile prezidențiale și a mulțumit sarcastic pentru "clarificarea" lui Stănescu, care a spus că la alegerile prezidențiale nu se candidează pentru funcția de premier.

„Observ că domnul Stănescu se ține de ironii, dar râde singur. Deocamdată, PSD este cel care nu are candidat la prezidențiale. E bine cel puțin că Paul Stănescu ne-a luminat cu o evidență: la alegerile prezidențiale nu se candidează pentru funcția de premier. Mulțumim pentru clarificare, dar știam acest lucru!”, a scris Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

Războiul replicilor între PSD și PNL: Florin Roman: „E liniștitor să știi că și în PSD există tradiții, chiar dacă sunt ale eșecului”

Continuând pe tonul său critic, Roman a menționat și declarația lui Stănescu privind cutuma PSD, conform căreia „președintele partidului candidează” la alegerile prezidențiale.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Știe cumva mai multe decât președintele PSD?”, a întrebat Roman, insinuând o lipsă de coordonare și transparență în cadrul partidului rival.

Concluzionând cu o notă sarcastică, Roman a comparat strategiile politice ale lui Stănescu cu abilitățile acestuia de a ara câmpurile, urându-i succes în continuare. „E liniștitor să știi că și în PSD există tradiții, chiar dacă sunt ale eșecului”, a concluzionat vicepreședintele PNL.

PSD, MARCEL CIOLACU, PAUL STANESCU

Paul Stănescu, curiozități la adresa liberalilor

Jocurile politice au început deja, însă nimeni nu poate prognoza cum vor arăta tablourile politice după rezultatele electorale. Situația este în continuă schimbare, iar incertitudinea predomină în rândul partidelor politice și al alegătorilor. Atmosfera electorală este tensionată, iar liderii politici sunt într-o cursă contracronometru pentru a-și consolida susținerea și a-și îmbunătăți imaginea în fața electoratului. În aceste condiții, rezultatul alegerilor rămâne o necunoscută majoră.

Întrebat despre tandemul dorit de liberali, cu un președinte de la PNL și un prim-ministru de la alt partid sau fără culoare politică, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a exprimat o curiozitate notabilă. El a pus la îndoială dacă liberalii au reușit să găsească o soluție viabilă pentru acest tandem.

„L-au găsit? Că nu știu dacă l-au găsit?! Au găsit un tandem, au făcut un tandem președinte e prim-ministru?” a întrebat el retoric, sugerând că această strategie este încă nesigură și că nu există garanții că va funcționa.

În contextul electoral actual, relațiile din cadrul coaliției guvernamentale s-au deteriorat semnificativ. Românii asistă la o luptă politică acerbă, abia mascată de un covor subțire care nu reușește să acopere complet atacurile reciproce dintre PNL și PSD. Tensiunile dintre cele două partide sunt palpabile și influențează negativ atmosfera politică, alimentând incertitudinea cu privire la viitorul coaliției și la capacitatea acesteia de a guverna eficient.

Cu toate acestea, Paul Stănescu este de părere că activitatea guvernamentală, condusă de Marcel Ciolacu, funcționează bine în ciuda disensiunilor din coaliție. El a subliniat că rezultatele bune ale guvernului sunt evidente, chiar dacă există neînțelegeri între PNL și PSD.

„Eu cred că activitatea și asta a spus și eu, și primul ministru Marcel Ciolacu, cred că activitatea guvernamentală, în afară de disensiunile, să le spunem, între cele două partide, în cadrul coaliției, eu cred că funcționează foarte bine și se văd rezultatele funcționării bune a guvernului condus de Marcel Ciolacu”, a declarat Stănescu.

 

Revista presei