Marcel Pușcaș despre alegerea selecționerului: Ne place Tarantella

Marcel Pușcaș despre alegerea selecționerului: Ne place Tarantella Marcel Pușcaș. Sursa foto: Facebook

Marcel Pușcaș dezvăluie cum se alege selecționerul României. Este știut faptul că Naționala României a rămas fără selecționer. Edi Iordănescu a luat hotărârea de a nu-și mai prelungi înțelegerea cu Federația Română de Fotbal (FRF).

Marcel Pușcaș dezvăluie cum se alege selecționerul Naționalei României

În urma deciziei lui Edi Iordănescu, favoritul este Gică Hagi, care a declarat că un răspuns concret îl va da după meciul Farul-FC Botoșani. Dar părerile sunt împărțite cu privire la Gică Hagi, iar Marcel Pușcaș, fost președinte la clubul FCU Craiova și fost vice-președintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, vine cu dezvăluiri despre modul cu se alege selecționerul Naționalei României.

Mai exact, Marcel Pușcaș reclamă faptul că rolul Comisiei Tehnice este „doar de a propune, nu decide nimic”. În opinia sa, toate „deciziile tehnice decisive se ascund în spatele unor mari fotbaliști, membri ai comisiei”.

Ei sunt umbrela decizională a unui singur om

Pușcaș mai arată în comentariul său că „Belo, Oneață, Cami, Aurel, Țiți, Țețe etc. propun ce li se sugerează”. Din acest motiv, spune el, este mai corect „să nu mințim poporul cu televizorul și cu o parte a presei scrise. Jurnaliștii pun botul”, mai arată el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi textMarcel Pușcaș, despre Dorinel Munteanu. Sursa foto: Facebook.

Marcel Pușcaș mai afirmă că „Toți așteaptă fumul „Vaticanului” fotbalului autohton. Papa-selecționerul României trebuie să îndeplinească câteva condiții eligibile certe, nu mediatice, iar acestea ar fi:

  1.  Compatibilitate cu președintele FRF,
  2.  O bună imagine publică benefică FRF,
  3. Să nu depășească sume de peste 300000 de euro pe an,
  4. Să fie maleabil și dispus la compromisuri.

Marcel Pușcaș: Am fost și eu în această ipostază

Pușcaș merge mai departe cu dezvăluirile și spune că „propunerile pentru Comisia tehnică sunt deja sugerate pentru a da bine mediatic”. De asemenea, mai afirmă că „cei din comisie sunt conștienți că un antrenor-selecționer precum Dorinel Munteanu ar fi cel mai indicat înaintea lui Lucescu, Chivu, Boloni, Mutu, Rădoi, Șumudică.

Și continuă: „Din păcate de multe ori doar se fac că fac. Am fost și eu în această ipostază. De ce? De fapt știu, dar nu comentez”.

„Cu toate astea ne place Tarantella”, mai spune el. „Vor să vadă lumea preocuparea, să scrie și să să dezvolte subiectul jurnaliștii sportivi. Nu există niciun „propus”, mai presus ca Dorinel. La niciun capitol. Poate doar Hagi, a mai scris Marcel Pușcaș în postarea sa pe  care o puteți citi integral pe Facebook.

Revista presei