De ce sloturile online sunt mai avantajoase decât cele din cazinouri terestre?

De ce sloturile online sunt mai avantajoase decât cele din cazinouri terestre?

Din punct de vedere matematic, când vorbim despre sloturi online, șansele jucătorilor sunt mai mari în mediul online decât în cel terestru. Rezultatele în ambele cazuri sunt stabilite pur aleatoriu și poți câștiga atât în mediul online, cât și terestru, la fel cum poți pierde oriunde. Însă, matematic vorbind, șansele jucătorilor sunt mai mari în mediul online decât la sălile ori cazinourile terestre.

Explicația este simplă. Costurile de operare ale cazinourilor online sunt mai mici decât cele ale cazinourilor terestre. Cazinourile online nu au nevoie de un spațiu mare pentru a amplasa aparatele, nu au nevoie de angajați pentru a supraveghea clienții și astfel pot economisi sume importante.

În aceste condiții, cazinourile din mediul online au un RTP (Return to Player) mai mare la sloturi decât cele din cazinourile terestre. Poate fi vorba de același joc, iar RTP-ul să difere. Ba chiar poți întâlni într-un cazinou același joc, amplasat în zone diferite, dar să aibă RTP diferit. 

Se întâmplă în special în cazinourile din Las Vegas, unde aparatele amplasate lângă toalete au, în general, un RTP mai mic, deoarece conducerea cazinourilor știe că unii jucători pot fi tentați să joace în cazul în care este coadă la toaletă.

Ne puteți urmări și pe Google News

În același timp, un alt avantaj caracteristic mediului online este faptul că poți să profiți de numeroasele campanii pe care operatorii le derulează. Spre exemplu, cazinourile de top oferă o mulțime de bonusuri cu depunere și chiar și fără depunere. Una dintre cele mai atractive promoții disponibile în ultima vreme este Betano bonus fara depunere, însă nu este singura de acest gen. Poți activa oferte asemănătoare la 888casino, Superbet, NetBet și alți operatori licențiați.

Cazinourile terestre nu pot oferi astfel de campanii, dar încearcă și ele să compenseze. În unele cazinouri poți primi băuturi gratis, iar în altele chiar și mâncare. Așadar, sunt plusuri și avantaje de fiecare parte, însă este clar că în tot mai mulți jucători aleg distracția din mediul online.

Alte avantaje ale sloturilor online 

Cei mai mulți aleg distracția din mediul online și datorită comodității. E foarte ușor să deschizi telefonul mobil sau laptopul, să intri în aplicația/site-ul cazinoului la care ai cont și să începi să te distrezi cu jocurile preferate. Cazinourile sau sălile au un program fix și necesită și un drum până la ele. În plus, ajuns acolo, ai putea să descoperi că aparatele sunt ocupate de alți jucători și că trebuie să aștepți ca ei să termine. În mediul online nu există astfel de restricții, deoarece numărul celor care pot încerca un joc simultan este nelimitat. 

În același timp, la cazinourile online sunt acceptate o mulțime de modalități de depunere/retragere, ceea ce vine cu un plus. Desigur, atunci când joci într-un cazinou sau într-o sală, pleci cu banii acasă pe loc dacă ai terminat pe plus, dar și în mediul online lucrurile s-au îmbunătățit considerabil în ultimii ani și retragerile sunt destul de rapide, de multe ori fiind efectuate chiar instant.

Oferta este, de asemenea, mult mai mare în mediul online. Având în vedere că nu sunt limitați de un spațiu fizic, operatorii online pot introduce și mii de jocuri pe platformă și au contracte cu cei mai buni dezvoltatori din domeniu. 

Așa se face că la cazinourile legale de pe Internet poți găsi sloturi inspirate din cultură, istorie, muzică, filme și așa mai departe. Cazinourile terestre nu pot concura cu așa ceva. Inclusiv cele din Las Vegas, care impresionează prin dimensiunea lor, nu au ajuns la un asemenea nivel. Ele pot avea sute de jocuri, însă va mai trece ceva vreme probabil până vor ajunge la nivelul miilor de titluri.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Revista presei