Transferul lui Arnold Garita la FCSB a căzut. Gigi Becali contrazis de fotbalist

Transferul lui Arnold Garita la FCSB a căzut. Gigi Becali contrazis de fotbalist Gigi Becali. Sursa foto: Facebook/ Gigi Becali

București. Gigi Becali, patronul FCSB, este acuzat că nu spune adevărul de fotbalistul Arnold Garita, pe care anunța că vrea să-l transfere. Jucătorul crede că nu a fost dorit de club, deși suporterii îl iubesc.

Disputa a pornit de la o declarație a patronuluI FCSB care a fost contestată de fotbalistul camerunez, liber de contract. Garita l-a contrazis pe afaceristul din Pipera care a susținut că transferul a picat deoarece fotbalistul nu s-a prezentat la vizita medicală programată pentru 16 iulie.

Gigi Becali contrazis de fotbalist

Arnold Garita a explicat că nu a existat un acord între el și FCSB pentru a face vizita medicală, ceea ce a afirmat Gigi Becali. În opinia sa, conducerea clublui de fotbal nu-l dorește, chiar dacă este îndrăgit de suporteri.

Garita a precizat că nu avea nici un control programat pentru că nu și-a dat acordul în acest sens. El și-a motivat refuzul prin faptul că nu ar fi fost dorit de conducerea FCSB.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu am acceptat niciodată să merg la un control medical. Nu am fost de acord cu asta pentru că nu am simțit că sunt dorit cu adevărat de club”, a declarat fotbalistul, conform Fanatik.

Arnold Garita se confruntă cu o serie de probleme medicale, din cauza unei accidentări la genunchi. Din acest motiv, se pare că Gigi Becali și-ar fi pierdut interesul pentru fotbalist. El s-ar fi folosit de refuzul lui Garita de a merge la vizita medicală pentru a anula procedurile de transfer.

Arnold Garita

Arnold Garita Sursa foto: Facebook

Patronul FCSB iritat de jucător

Gigi Becali a afirmat că i-a cerut lui Arnold Garita să facă vizita medicală deoarece auzise niște zvonuri despre starea sa medicală. Cum jucătorul nu s-a prezentat, la comisia medicală, patronul FCSB i-a transmis că înțelegerea a picat. El a cerut angajaților săi să oprească orice transfer.

„Garita îmi plăcea dintotdeauna. Tot așa am auzit niște zvonuri. El a semnat, e la noi. Trebuia să vină luni, marți la vizita medicală și nu a venit, atunci i-am dat telefon impresarului și i-am zis să nu mai vină. Aici nu ne jucăm, FCSB e club serios! Nu știu de ce n-a venit, nu mă interesează. Garita, la revedere. Lui Meme nu-i place de Garita”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a trimis la plimbare este cotat cu 600.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Arnold Garita a jucat 40 de meciuri pentru FC Argeș și a marcat 14 goluri. Clubul din Pitești este singurul pentru care a evoluat în România.

William Baetan

William Baetan Sursa foto Transfermarkt

Echipa lui Gigi Becali a transferat un belgian

FCSB va juca vineri, 19 iulie, cu Unirea Slobozia, în etapa a doua din SuperLiga. Înaintea partidei, antrenorul Elias Charalambous a anunțat un nou transfer la echipa de fotbal. Este vorba despre William Baeten, transferat de la FCU Craiova. Tehnicianul a anunțat că jucătorul de fotbal este apt medical și va fi în lotul pentru meciul cu Unirea.

În urmă cu două zile, Gigi Becali afirma că belgianul nu a trecut toate testele medicale, iar transferul ar putea pica. Aceasta chiar dacă William Baeten a fost prezentat de echipa campioană. Fotbalistul este cotat la 550.000 de euro și a luat deja parte la primele antrenamente cu campioana.

Adrian Mititelu, fostul patron al lui William Baeten a dezvăluit că acesta va primi un salariu de 20.000 de euro de la noua echipă. În opinia sa, Baeten va deveni un jucător de bază la FCSB.

 

Revista presei