Adrian Minune a devenit patron cu acte. Afacerea administrată de soția manelistului

Adrian Minune a devenit patron cu acte. Afacerea administrată de soția manelistului Adrian Minune Sursa foto: captură video Youtube

Adrian Minune, cunoscutul manelist se pregătește pentru vremurile viitoare. Manelistul și-a deschis o afacere din care să-și asigure traiul atunci când succesul ori vocea îl va părăsi.

În comuna Ștefănești a fost inaugurat un nou restaurant, de lux, la parterul unui hotel ce urmează să fie deschis în această toamnă. Este o locație de lux, o investiție a unuia dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele.

Adrian Minune este patron în acte

Cunoscutul manelist a investit, împreună cu un grup de prieteni într-un restaurant de lux din comuna Ștefănești. Afacerea a fost gândită pentru viitorul familiei. De altfel, în afacere este implicată și soția lui Adrian Minune, Cati. Aceasta s-a ocupat de amenajarea interioară a locației. De bucătărie, însă, așa cum recunoaște Adrian Minune, a avut grijă asociatul său.

Restaurantul din Ștefănești are specific mediteraneean. Iar bucătarul este brazilian și a lucrat o perioadă în Portugalia, de unde a venit în România.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Este businessul familiei, e ceva pentru viitor, pentru copiii noștri, pentru familia noastră. Restaurantul este cu specific mediteranean, avem trei bucătari, unul dintre el este venit în Brazilia, mai multe știe asociatul meu, domnul Mircea, el s-a ocupat personal, l-a adus din Portugalia. Daca vii aici și guști din preparate, cred că reclama din gură în gură este cea mai bună”, a afirmat Adrian Minune, conform click.ro.

Restaurantul este localizat la parterul unui viitor hotel ce urmează să fie deschis, cel mai probabil, în toamnă.

Cristina Spătar

Adrian Minune și Cristina Spărar la resturantul Verse Sursa foto: Facebook

Inaugurare în avanpremieră

Restaurantul lui Adrian Minune, Verse, nu a fost deschis oficial, pentru clienți. Vineri seara, însă, manelistul a organizat un concert și o petrecere cu invitați apropiați. O inaugurare în avanpremieră. El a cântat, împreună cu trupa sa, pentru invitații care i-au trecut pragul și s-au delectat cu preparatele special pregătite.

„În această seară este un dinner-show, nu am dat drumul oficial, data viitoare o să facem un eveniment mare. Mă mândresc că am reușit să punem pe picioare acest restaurant pentru familia mea. Eu nu sunt patron, eu sunt cel care le cânt fraților, prietenilor, sunt colegul celor care vor veni aici să mănânce, să bea, să se simtă bine”, a mai transmis Adrian Minune.

Meniul servit la inaugurarea în avanpremieră, pentru invitații speciali ai artistului, a fost conceput special. De altfel, evenimentul a fost intitulat „Dinner&Show cu Adrian Minune”.

Restaurant Verse

Restaurant Verse Sursa foto: Facebook

Meniu special la restaurantul lui Adrian Minune

Restaurantul Verse este descris drept o locație care se distinge prin eleganță și rafinament. Pe lângă atmosfera luxoasă, aici sunt așteptați să concerteze diferiți artiști. Săptămâna viitoare este programat un concert cu Vali Vijelie, conform informațiilor de pe pagina de socializare a restaurantului.

Bucătarii au creat mai multe tipuri de meniuri. Cel dintâi, Diamond, propune mai multe preparate speciale. Astfel, meniul este format din unt cu vin, foie gras și tapenade de măsline, urmate de un platou impresionant de fructe de mare, cu homar – preferatul lui Adrian Minune - și un platou de carne diversificat. Pentru desert, bucătarii pregătesc o Rapsodie de ciocolată.

Al doilea meniu, Platinum, oferă o selecție rafinată. Înte preparate sunt unt cu vin, foie gras și tapenade de măsline. Urmează paste cu ton, fructe de mare și, la final, aceeași delicioasă Rapsodie de ciocolată.

Ambele meniuri sunt create pentru a face o atmosferă spectaculoasă pentru oaspeții care trec pragul locației.