Un cunoscut actor s-a căsătorit în secret. Imagini de la eveniment

Un cunoscut actor s-a căsătorit în secret. Imagini de la eveniment Căsătorie. Sursa foto: Dreamstime.com

Actorul Alex Bogdan s-a cununat civil în secret, în cursul zilei de miercuri, chiar de ziua de naștere a soției sale, Cătălina. Evenimentul a fost unul intim și fără fast, la care au participat doar apropiații celor doi.

Nașii au fost chiar Mihai Rait Dragomir, actorul ce-l interpretează pe Dorel în Las Fierbinți, împreună cu soția sa.

Alex Bogdan s-a căsătorit civil, în secret

Deși au ținut ca evenimentul să fie unul discret, cei doi au postat ulterior o serie de fotografii pe rețelele sociale, din care se poate observa că totul a fost organizat simplu, pe placul lor.

Cei doi au îmbrăcat haine albe și lejere, iar o mână de oameni le-a stat alături.

Ne puteți urmări și pe Google News
Alex Bogdan și Cătălina Mihai

Alex Bogdan și Cătălina Mihai. Sursa foto: Instagram

Soția lui Alex Bogdan este și ea actriță, iar cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, lucrând împreună la un proiect.

Actorul a povestit în trecut că s-a îndrăgostit pe loc de Cătălina când a văzut-o pentru prima dată, însă în acel moment ea era implicată într-o altă relație.

Soția actorului a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale

Alături de seria de fotografii postate de la cununia civilă, actrița Cătălina Mihai a postat și un mesaj plin de dragoste, în care și-a exprimat recunoștința pentru momentele pe care le trăiește.

Cununie Alex Bogdan

Cununie Alex Bogdan. Sursa foto: Instagram

La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne-nsurăm, casătorim, mărit(ăm), cum s-o zice, și asta-i suficient cât să nu uit niciodată, peste ani, ce faceam io când am împlinit 27.

(Când eram mică, 19 iunie mi se părea o zi nașpa să te fi născut pentru că școala se termina pe 15 și toți copiii plecau care-ncotro la bunici, Năvodari, Mamaia, la bulgari sau mai știu eu unde, oricum, nimeni nu rămânea ca să vină la ziua mea să mâncăm pizza și să bem suc cu paiu’, așa că an de an, trebuia să-mi fac ziua cu familia, ce plictisitor, cum ar veni.

Tot anu’ ăsta, după mulți ani cu zi de naștere pe drumuri, m-am bucurat cum nu m-am bucurat niciodată să fiu la mine acasă, în sfârșit.)

Mulțumesc tuturor pentru urări, mi-au făcut ziua și mai frumoasă, să se-ntoarcă înapoi cu iubire!”, a scris soția actorului Alex Bogdan pe Instagram.