Scandalul Babasha, dezbătut peste hotare. „Ne facem de râs oriunde, fără nici o ezitare”

Scandalul Babasha, dezbătut peste hotare. „Ne facem de râs oriunde, fără nici o ezitare” Babasha. Sursa foto Youtube

Scandalul de la concertul Coldplay din București a fost dezbătut și peste hotare. Numele lui Babasha a fost menționat la un post de radio renumit din Germania, unde moderatorii unei emisiuni au discutat despre huiduielile românilor.

Scandalul de la concertul Coldplay a ajuns peste hotare

„Coldplay au concertat pentru prima dată în România și s-au gândit să aducă pe scenă un artist român, pe Babasha. L-au găsit în topurile muzicale românești, dar la 30 de secunde după ce a urcat pe scenă și a început să cânte, publicul a început să huiduie. Chris Martin stătea acolo gândindu-se ce se întâmplă. Ce s-a întâmplat?! Românii au probabil gusturi muzicale speciale și nu le-a plăcut deloc ce a făcut această persoană acolo, pentru că acest gen muzical este considerat „gunoi” în țară”, este o parte din discuția difuzată la postul de radio din Germania.

Coldplay

Sursa foto: dreamstime.com

România s-a făcut de râs

Unii internauți s-au bucurat că Babasha a devenit cunoscut peste hotare, iar alții au spus că românii s-au făcut de râs și în străinătate din cauza huiduielilor. Mulți români au declarat că manelele sunt foarte apreciate în străinătate și că majoritatea celor care au fost la concertul Coldplay de pe Arena Națională sunt ipocriți.

Mulți internauți se revoltă

„Ne facem de râs oriunde, fără nici o ezitare/

Ne puteți urmări și pe Google News

În România le este rușine să bage manele, în Germania am auzit și eu manele la radio/

Am ajuns de râsul râsului, bravo/

Babasha

Babasha. Sursa foto: Instagram

Vorbesc despre situație și că motivul huiduitului ar fi că genul muzical (manele) ar murdări demnitatea lor(n.r.românilor)/

Dacă noi n-am știut să-l apreciem, măcar ei să știe să o facă /

Babasha, eu când ți-am spus că totul o să fie internațional, nu m-ai crezut. Mai ai puțină răbdare”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților, după ce discuția de la radioul german a fost publicată pe rețelele de socializare.