Scandalul Babasha. Ce s-a întâmplat, de fapt, în culise. Ecourile nu s-au stins

Scandalul Babasha. Ce s-a întâmplat, de fapt, în culise. Ecourile nu s-au stins Concert Coldplay. Sursa foto: Facebook

Ies la iveală noi detalii despre incidentul de pe Arena Națională. Speak a vorbit despre întâlnirea cu solistul trupei Coldplay, dar și despre reacția acestuia vizavi de momentul manelistului Babasha. Artistul susține că liderul formației a fost șocat de gestul românilor și ar fi vrut să anuleze  partea a doua a spectacolului.

Solistul trupei Coldplay, șocat de atitudinea românilor

În urma concertului de pe Arena Națională, audiența din România s-a împărțit în două. Apariția lui Babasha pe scenă i-a determinat pe cei prezenți să huiduie. Din acest motiv, cei din trupa Coldplay au luat în calcul anularea spectacolului de a doua zi.

Babasha

Babasha. Sursa foto Youtube

Speak s-a numărat printre spectatorii prezenți la primul concertul de pe Arena Națională. După show, cântărețul a avut ocazia de a purta un dialog cu solistul Chris Martin.

Spectacolul putea fi anulat

Alături de alți artiști, Speak a fost invitat  la un after-party cu solistul Chris Martin. Profitând de ocazie, cântărețul român l-a întrebat pe ce părere are despre momentul în care Babasha a urcat pe scenă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chris Martin s-a arătat surprins de reacția publicului, afirmând că nu s-a mai confruntat cu o astfel de situație.

Totodată, trupa ar fi luat în calcul anularea celui de-al doilea concert din București. 

„Cireașa de pe tort este că după concert am fost invitat la hotel, la restaurant, la o întâlnire cu domnul Chris Martin. Da, ne-am întâlnit aseară cu domnul. A fost ceva foarte restrâns, 20-30 de oameni, au venit la after-party.

A venit managerul și a zis că vrea Chris să vorbească că artiștii. Și ne-am dus într-un separeu și am vorbit cu domnul Chris. Mi se pare foarte umil, foarte prietenos, foarte normal. Și a început să ne întrebe cum e viața de artist aici. Am vorbit, i-am explicat cu biletele, cum se întâmplă lucrurile, concertele cum se desfășoară.”, a explicat Speak.

Speak

Sursa foto: Facebook

Trupa Coldplay, avertizată de Babasha

Chris Martin i-a mărturisit artistului că a fost avertizat legat de audiența lui Babasha. Totuși, acesta a decis să  îl includă în spectacol.

„Cumva se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi. După care au stat, au analizat, dar până la urmă au zis hai să o facem din nou și să vorbim cu oamenii, să le explicăm, să le zicem că nu contează stilul muzical, culoarea, sexualitatea și așa mai departe, că toți suntem oameni și că toți trebuie iubiți la fel indiferent de lucrurile astea”, a mai spus artistul.