Babasha le dă peste nas celor care l-au criticat. Ce studii are manelistul

Babasha le dă peste nas celor care l-au criticat. Ce studii are manelistul Babasha. Sursa foto: Instagram

După incidentul de la concertul Coldplay, Babasha a ajuns în centrul atenției. Huiduit în timpul reprezentației, manelistul a avut parte de încurajări pe rețelele de socializare. De altfel, multe vedete din România au sărit în apărarea acestuia.

Babasha este student la Conservator

Manelistul a urcat pe scenă înainte de primul concert susținut de Coldplay în România. Babasha a fost huiduit de spectatorii prezenți pe Arena Națională.  Mai mult, el a fost invitat de Chris Martin să cânte și în cea de-a doua seară.

Pe numele real Vlad Babașa, artistul a devenit mai cunoscut după scandalul de la concert. Puțini știu detalii legate de viața acestuia. Cu toate acestea, internauții au făcut front comun și i-au luat apărarea.

Apreciat de multe vedete

Babasha are 22 de ani și este originar din Bacău. În plus, acesta provine dintr-o familie de artiști și vrea să ducă meseria părinților săi mai departe. Din acest motiv, botoșăneanul a ales să studieze muzica. Manelistul student la Conservator. 

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma incidentului de pe Arena Națională, manelistul a fost lăudat de numeroase vedete din România. Printre acestea se numără și Amalia Năstase, care i-a urat succes la examene.

„Dragă @babashaofficial, vreau să-ți urez mult succes la examenele pe care le ai săptămâna asta la CONSERVATOR, ție și colegilor tăi de trupa, și să-ți spun că trebuie să fii fooooooarte mândru și să ieși din casă cu fruntea sus pentru că toți imbecilii care au huiduit sunt niște frustrați care nu au ajutat în viață lor pe nimeni, în nici un caz nu au o educație muzicală la Conservator că ține și nu în ultimul rând, SĂ TE ALEAGĂ @coldplay WOOOOOOOOW, nimic altceva nu trebuie să conteze pentru ține! Go fix them tonight, boy”, a scris Amalia Năstase pe Instagram.

Babasha

Babasha. Sursa foto Youtube

Florin Salam, încurajări pentru Babasha

Celebrul manelist a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului său de breaslă. Florin Salam susține că incidentul ar putea avea un impact pozitiv asupra carierei sale.

„Și faptul că au țipat ăia urât tot bine ți-a prins ție, crede-mă și stai liniștit! Acum poți cere 10 mii de euro pe oră (râde). Eu am de astea, ca idee, dar trebuie să mai înveți 2, 3 chestii, sârbe, o horă, nu e chiar așa. Ai grijă să nu te îmbeți, așa că trebuie să fii bucuros, să taci din gură”, a spus artistul într-un live de pe platforma TikTok.