Rareș Bogdan: Piedone s-a născut speranță și a murit talent. Ce spune de Burduja și Firea

Rareș Bogdan: Piedone s-a născut speranță și a murit talent. Ce spune de Burduja și Firea Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Rareș Bogdan prevede care va fi rezultatul alegerilor locale din 9 iunie, și spune că lupta se va da între Sebastian Burduja și Gabriela Firea, având în vedere că Nicușor Dan deja începe să scadă în sondaje.

Referindu-se la Cristian Popescu Piedone, vicepreședintele PNL spune că acesta va avea un scor de doar 10-15%, având în vedere că nu are un bazin electoral și nu are nici activ de partid care să îl sprijine.

Rareș Bogdan prezice că lupta electorală se va da între Sebastian Burduja și Gabriela Firea

Dintr-o dată, vedeți că Nicușor Dan nu mai are cifrele de 38-41 (de procente - n.r.). Nicușor Dan se duce spre 30. Vă pot spune - și vă rog să păstrați înregistrarea și s-o difuzați în noaptea de 9 spre 10 iunie - alegerile se vor câștiga în București cu scorul de 27-28%, pentru că cei trei candidați principali ai celor trei formațiuni politice importante vor fi umăr la umăr și va conta foarte mult mobilizarea.

Aici mă refer la candidatul nostru, Sebastian Burduja, la Nicușor Dan și la dna Firea. Cristian Popescu Piedone n-a dansat decât o vară. El s-a născut speranță și a murit talent”, a spus Rareș Bogdan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit europarlametarului Gabriela Firea va avea un scor cuprins între 24-28%, la egalitate cu Sebastian Burduja, candidatul PNL.

Sebastian Burduja și Gabriela Firea

Gabriela Firea și Sebastian Burduja. Sursă foto: colaj EVZ

Potrivit unui sondaj realizat de Avangarde, actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, ocupă prima poziție în preferințele bucureștenilor pentru funcția de primar general, având 31% din opțiuni.

Gabriela Firea se situează pe locul al doilea, cu 24%, în timp ce Cristian Popescu Piedone se clasează pe locul al treilea, cu 20%.

Sebastian Burduja are o problemă legată de notorietate

De asemenea, Rareș Bogdan recunoaște că Burduja are o problemă legată de notorietate, dar nu își face griji, pentru că atât el, cât și Nicolae Ciucă, vor apărea alături de candidatul lor pe pliante și panourile publicitare.

Nicolae Ciucă

Sursa foto: Facebook

„Dar președintele Ciucă și cu mine avem suficientă notorietate și vom apărea amândoi atât în pliante, cât și - cât se mai poate până la sfârșitul perioadei - pe panouri publicitare, pe autobuze, pe absolut tot ce se poate, pe afișe pentru a-i da încredere și pentru a-l asocia electoratul nostru cu PNL”, a declarat, duminică, Rareș Bogdan, pentru realitatea.net.