Carlos Alcaraz, învins în sferturile de finală ale competiției din Miami. Dimitrov s-a amuzat copios

Carlos Alcaraz, învins în sferturile de finală ale competiției din Miami. Dimitrov s-a amuzat copios Carlos Alcaraz. Sursa foto Arhiva EVZ

Spaniolul Carlos Alcaraz, numărul doi mondial, a fost eliminat în sferturile de finală de la Miami. În urma disputei din turneul ATP Masters 1.000 de la Miami, bulgarul Grigor Dimitrov a învins. Acesta a reușit să obțină victoria în două seturi, 6-2, 6-4.

Carlos Alcaraz, învins de Grigor Dimitrov

Jucătorul de origine iberică a venit în competiție după succesul de la Indian Wells, unde și-a apărat titlul.

Carlos Alcaraz nu a reușit să facă față jocului, având în vedere că Dimitrov s-a impus încă de la început. Bulgarul a reușit în total 24 de lovituri câștigătoare, încheind partida după o oră și 34 de minute.

Jocul a fost urmărit din tribune de nume importante de la Hollywood. Printre celebritățile prezente s-a numărat și fostul sportiv Mike Tyson şi Jimmy Butler.

Ne puteți urmări și pe Google News
Carlos Alcaraz

Sursa foto: Instagram

Jucătorul iberic, reacție după eliminarea din sferturi

Carlos Alcaraz l-a lăudat pe jucătorul bulgar, precizând că acesta „nu a avut slăbiciuni”. De altfel, acesta a spus că Dimitrov l-a făcut să se simtă un copil de 13 ani în competiție.

„Grigor m-a făcut să simt ca un copil de 13 ani. A fost o nebunie, nu am ştiut ce să fac, nu a avut slăbiciuni. u-mi amintesc să fi simțit așa ceva în alt meci.”, a spus ibericul.

Dimitrov

Sursa foto: Instagram

Dimitrov, amuzat de mesajul lui Carlos Alcaraz

În replică, jucătorul bulgar a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarului său de la Miami. De altfel, acesta s-a amuzat copios de reacția ibericului.

„E un comentariu grozav. Întotdeauna spun că Alcaraz este incredibil de exploziv, este incredibil. Îmi place să-l privesc jucând sau antrenându-se. Sunt cu 12 ani mai mare decât el și este foarte distractiv pentru mine să mă pot provoca în acest fel. Nu-l poți lăsa să lovească dacă vrei să ai o șansă contra lui. ”, a afirmat jucătorul din Balcani.

Totodată, acesta a explicat că șu-a pus adversarul într-o situație inconfortabilă.

„Îmi place jocul lui Carlos. Este unul dintre cei mai pricepuți jucători care există. Uneori, mă văd reflectat în el în anumite momente, așa că pot ghici ce s-ar putea întâmpla, chiar dacă nu se întâmplă întotdeauna cum gândesc eu. Este foarte exploziv și trebuie să-l pui mereu într-o situație inconfortabilă.”, a adăugat acesta.