Cazul Nicolae Titulescu. Mama băiatului învinuit de abuz. „Fiul meu este acuzat degeaba”

Cazul Nicolae Titulescu. Mama băiatului învinuit de abuz. „Fiul meu este acuzat degeaba” Școala Nicolae Titulescu. Sursa foto: Facebook

Mama băiatului acuzat că și-ar fi abuzat un coleg în toaleta școlii Nicolae Titulescu susține că dosarul a fost clasat în mod eronat pe fondul lipsei de răspundere penală a fiului său.

Cazul Nicolae Titulescu: Ce spune mama băiatului care și-a abuzat colegul

La data respectivă agresorul avea doar 11 ani. În realitate, adaugă femeia, fapta nu ar fi fost anchetată de procurorii care s-au ocupat de caz. De fapt, anchetatorii care au instrumentat fapta nu au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere.

Mai mult nu ar fi făcut niciun fel de expertiză în acest sens, mai susține mama agresorului. Femeia mai susține că ar fi de acord ca dosarul să redeschidă și organele abilitate să cerceteze temeinic ce s-a întâmplat în 2022.

Nicolae Titulescu, Clotilde Armand

Sursa foto: EVZ

Procurorii nu au adunat probe

„Fiul meu nu a fost nici o secundă cercetat. Fapta niciodată nu a fost confirmată, pentru că organele abilitate, care trebuia să-și facă treaba axându-se pe anchetarea acestei situații, de fapt, nu au făcut nici măcar o secundă niciun fel de anchetă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu a existat o anchetă, nu a existat o faptă. A fost o presupusă acțiune, faptă de viol, iar fiul meu un presupus făptaș", a completat mama băiatului acuzat că l-ar fi abuzat pe un elev în toaleta școlii Nicolae Titulescu.

Nicolae Titulescu

Sursa foto: EVZ

 Nu s-au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere de la școala Nicolae Titulescu

La momentul violului, victima avea doar opt ani, în timp ce agresorul 11 ani. Dosarul a fost clasat pe motiv că suspectul nu putea răspunde în fața legii fiind mult prea mic pentru a putea răspunde penal.

„Clasarea o știm cu toții. La Parchet a fost clasat din comoditate, pentru minoritate. Am solicitat audierea fiului meu în prezența unui psiholog. Nu am fost luați în calcul", a adăugat mama băiatului. Agresorul a fost inclus într-un program special de consilieri impus de Protecția Copilului și ulterior a fost transferat de mamă la o altă unitatea de învățământ.

Băiatul nu poate răspunde penal pentru faptele sale

„Cred că în sfârșit a acceptat că ar trebui să lase și el în urmă ceea ce a fost. Am avut o perioadă de revoltă de aproape un an de zile. N-a fost simplu. Abuzatorul s-a mutat la altă școală, unde nimeni nu a știut că este un abuzator.

Situațiile de abuz, tentativă sau viol nu au existat la acea școală, deși nimeni nu a știut că el a fost incriminat sau bănuit că nici măcar incriminat nu a fost de așa ceva. Ei, la noua școală rămânând victima. Ce credeți, au continuat abuzurile", potrivit Antena3 CNN.