PSG, victorie cu 2-1 cu Strassbourg. Mbappe a ratat un penalty

PSG, victorie cu 2-1 cu Strassbourg. Mbappe a ratat un penalty Mbappe. Sursa foto: Dreamstime.com

PSG s-a impus cu 2-1 în fața adversarilor de la Strassbourg în etapa cu 20 din campionatul francez de fotbal. Mbappe putea deschide scorul în minutul 6, însă portarul echipei gazdă a apărat lovitura de pedeaspsă executată de starul parizienilor.

PSG s-a impus în deplasarea de la Strasbourg cu 2-1 în etapa cu numărul 20 din Ligue 1. Paris Saint-Germain a marcat în minutul 32 și 49 prin Kilyan Mbappe și Asensio. De partea cealaltă, Bakwa a marcat pentru Strasbourg în minutul 68.

PSG, victorie pe teren propriu în fața celor de la Strassbourg

Prima ocazie mare a meciului a fost trecută în dreptul celor de la PSG, în minutul 6 Mbappe a ratat o lovitură de la 11 metri. Astăzi se vor mai disputa partidele dintre Rennes - Montpellie, și Montpellier - Nantes, iar etapa cu numărul 20 continuă și mâine cu meciurile dintre AS Moncao - Le Havre; Lille - Clermont; Reims - Toulouse; Metz - Lorient; Brest - Nice și Lyon - Marseiile.

PSG vine după egalul de săptămâna treceută în prezența celor de la Brest, iar Nice s-a apropait la doat șase puncte. Meciul dintre PSG și Strassbourg a debutat cu un penalty ratat de vedeta Mbappe chiar în minutul 6.

Portarul oaspeților, Alaa Bellarouch, aflat la primul meci în poarta celor de la Strassbourg a apărat șutul expediat de starul parizienilor.  Însă, în minutul 32, Bellarouch și-a ”îngropat” echipa în minutul 32 când a gafat grav în fața atacantului parizian, iar Mbappe nu l-a mai iertat.

Mbappe. omul meciului cu un gol și o pasă de gol

PSG a intrat la cabine cu un mic avantaj, după reluarea partidei ambele echipe au ieșit mai ambițioase și s-au aruncat mai mult în atac. Parizienii au puctat din nou în minutul 49 prin Assensio la capătul unei acțiuni ofensive. Assensio a fost servit perfect de Mbappe.

Victoria părea că le aparține celor de la PSG, însă reușita lui Dilane Bakwa din minutul 69 a dat planurile parizienilor peste cap. Bakwa a marcat după o centrare perfectă expediată de brazilianul Angelo. Câtevaa minute mai târziu Strasbourg putea egala, însă portarul parizienilor a avut două intervenții salvatoare la aceeași fază, scrie Eurosport.

Kylian Mbappe aduce un egal pentru PSG

Sursa Foto: Arhiva EVZ

PSG, la nouă puncte de Nise

Până la finalul celor 90 de minute jucătorii PSG-ului s-au mobilizat, iar adversarii nu au mai avut nici o ocazie semnificativă. Meciul s-a terminat cu victoria parizienilor, iar elevii lui Luis Enrique au un moral ridicat. Pentru Mbappe și compania urmează o perioadă extrem de aglomerată cu meciuri din trei în trei zile.

PSG s-a distanțat la 9 puncte de Nice, dar care are un meci mai puțin. Parizieneii vor juca trei meciuri pe teren propriu, cu Brest în Cupa Franței, cu Lille în Ligue 1 și Real Sociedad în optimile Champions League.

Ne puteți urmări și pe Google News