Cum a ajuns Vali Vijelie cel mai bogat manelist din România

Cum a ajuns Vali Vijelie cel mai bogat manelist din România Vali Vijelie. Sursa foto: Instagram

Celebrul manelist Vali Vijelie şi-a făcut o avere de invidiat nu atât prin muzică, cât din afacerile imobiliare.

Vali Vijelie, la cei 53 de ani ai săi, își permite orice își dorește. La îndemnul tatălui său, manelistul a decis să se implice în domeniul imobiliar. Afacerile facerile i-au umplut conturile cu sume uriașe.

Vali Vijelie, cel mai bogat manelist din România

Vali Vijelie învârte banii cu lopata. Interpretul a ajuns bogat pentru că a ascultat de tatăl său.

„Tata tot timpul mă învăța să am grijă ce fac cu banii mei. Mi-a spus să îmi fac plăcerile. Dar să mă pregătesc și pentru viitor. Îmi amintesc că după Revoluție a văzut că era Legea ilicitului și m-am dus și mi-am luat mașină.

Ne puteți urmări și pe Google News

El se uita la mine, vedea că eu câștig mulți bani și mi-a spus să pun mâna să fac ce îmi spune el: „La parter cineva vinde o garsonieră. Vezi că la etaj cineva vinde…»

Nu am înțeles atunci de ce mă punea să cumpăr case. Noi aveam un apartament cu trei camere. (…) Am cumpărat și casa și de fiecare dată mă gândesc la ceea ce îmi spunea el atunci.”, a explicat Vali Vijelie, în emisiunea online În oglindă.

Vali Vijelie

Sursa foto: Instagram Vali Vijelie

Cum manelistul şi-a dezvoltat afacerea

Cântărețul a cumpărat mai multe apartamente pentru a avea o sursă de venit în plus, în cazul în care nu va mai putea să urce pe scenă.

Mai mult, fiind tată a patru copii, a vrut să se asigure că le poate oferi un viitor lipsit de griji.

„Da, îi investesc în imobiliare pentru că el mi-a spus așa: ai grijă că orice cal ajunge gloabă. Dacă nu îți faci să îți vină câțiva lei, o să ajungi să trăiești din amintiri. Nu trebuie să ajungi la mila nimănui.

Poate o să ai putere să cânți, dar nu știi ce îți oferă viața și tu din ceea ce câștigi învață.(…) Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Dar puteam să fiu mai departe.”, a adăugat artistul.

Vali Vijelie

Sursa foto: EVZ

Cât de bogat este Vali Vijelie

Vali Vijelie nici măcar nu știe câte apartamente are la ora actuală.

Manelistul a pierdut numărul locuințelor pe care le deține. El a mărturisit că are destule cât să își poată permite orice vrea.