Jaf ca în filme în Italia. Cu două șurubelnițe, două minore au furat bunuri de sute de mii de euro

Jaf ca în filme în Italia. Cu două șurubelnițe, două minore au furat bunuri de sute de mii de euro Bani. Sursa foto: Arhiva EVZ

Jaf ca în filme chiar în dimineața Ajunului de Crăciun. Două fete au reușit să sustragă bunuri în valoare de peste jumătate de milion de euro. În pofida vârstei fragede, cele două adolescente au știut ce să fure.

Două adolescente de 12 respectiv 16 ani au pus la cale un jaf ca în filme. Puțin le-a lipsit celor două fete să plece cu o pradă de peste jumătate de milion de euro. Evenimentul s-a consumat în dimineața Ajunului de Crăciun într-un oraș din Italia.

Jaf ca în filme în Italia

Jaf ca în filme chiar în dimineața Ajunului de Crăciun. Două fete au reușit să sustragă bunuri în valoare de peste jumătate de milion de euro. În pofida vârstei fragede cele două adolescente au știut ce să fure.

Minorele au reușit să părăsească locuința prădată, însă proprietarul casei le-a văzut pe cele două adolescente în timp ce mergeau pe stradă cu gențile soției sale. După o scurtă urmărire, bărbatul a reușit să contacteze o patrulă de poliție care le-a oprit pe cele două tinere.

Ne puteți urmări și pe Google News
Povestea celebrei femei, crescută de călugărițe, care a revoluționat lumea. Cum s-a ales cu porecla Coco

Sursa foto: Pixabay

Pradă de jumătate de milion de euro

Cele două tinere au plecat cu genți, Chanel, Louis Vuitton și Prada a căror valoare se ridică la aproximativ 60.000 de euro, o cutie cu bijuterii din aur și platină, diamante și pietre prețioase. Prada este completat de patru ceasuri de lux, Rolex, Patek Philippe și Frank Muller în valoare de 150.000 de euro potrivit monza.corriere.it.

Planul celor două adolescente a fost dat peste cap de proprietarul casei care a revenit la reședință în jurul prânzului. A observat că încuietoarea a fost forțată. Odată intrat în apartament a constatat jaful și s-a îndreptat spre zona pietonală a centrului vechi. Astfel, le-a surprins pe cele două copile și a sunat la poliție.

Adolescentele au fost preluate de oamenii legii

Oamenii legii au sosit rapid la fața locului. Ofițerii le-au oprit pe cele două fete. Asupra lor, polițiștii au găsit două șurubelnițe, o foarfecă și o bucată de plastic.

Culmea, adolescenta de 16 ani este cunoscută pentru activitatea infracțională. Tânăra a fost transportată la Centrul din Genova. Sora mai mică, în vârstă de doar 12 ani a fost redată rudelor din Franța.