Derby-ul Greciei, suspendat. Un jucător a fost grav rănit

Derby-ul Greciei, suspendat. Un jucător a fost grav rănit Sursa foto Twitter

Derby-ul Greciei a fost suspendat, după ce unul dintre jucătorii de la Panathinaikos a fost lovit de o petardă aruncată de fanii echipei rivale. A fost nevoie de intervenția medicilor.

Derby-ul Greciei a fost suspendat. Meciul Olympiacos – Panathinaikos, din etapa a opta a campionatului Greciei, s-a amânat. Unul dintre jucătorii de la Panathinaikos a fost lovit de o petardă aruncată din tribună. Incidentul a avut loc în minutul 49. Fotbalistul a fost scos de pe teren cu targa.

În momentul opririi jocului, scorul era 1-1. Au dat gol Camara ’48 pentru Olympiacos şi Vagiannidis ’28 pentru Panathinaikos. Jucătorul a fost dus la spital, colegii săi au fost rugați să părăsească terenul de urgență.

„În minutul 50, o petardă a căzut pe unul dintre jucătorii echipei noastre, care se afla la încălzire. Juancar a căzut la pământ. Astfel, echipa noastră a decis să se retragă la vestiare!” au anunțat oficialii oaspeților pe Twitter.

Ne puteți urmări și pe Google News

Medicul de la derby-ul Greciei a fost amenințat

Medicul meciului nu a vrut să semneze documentul prin care confirmă accidentarea suferită de Juankar din cauza petardei. Reprezentanții clubului au anunțat că îl vor da în judecată pe acesta dacă nu va rezolva situația. Pentru a își face dreptate, Panathinaikos a postat și o imagine cu doctorul alături de Evangelos Marinakis, patronul lui Olympiakos. Cazul se mută acum pe masa comisiilor Federației din Grecia.

Inițial, arbitrul partidei ar fi spus că nu a văzut niciun obiect care să îl lovească pe Juankar și a vrut să dea drumul jocului. Panathinaikos ar fi refuzat să mai revină pe teren.

Scandal după meciul PAOK - Panathinaikos, scor 2-2.

Un scandal a avut loc și după meciul dintre Paok și Panathinaikos. Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, a declarat că nu este prost și că arbitrul nu a fost corect. El a mai spus că echipa rivală a fost ajutată de arbitru și că s-a văzut asta cu ochiul liber.

„Este o rușine! Fotbalul ar trebui jucat cu fair-play, nu ar trebui să primească nimeni ajutor. Panathinaikos a fost ajutată de arbitru. Golul de 2-2 a venit după finalul minutelor de prelungire acordate. Nu este o competiție corectă. Mai bine se decide cine câștigă titulul dinainte să înceapă campionatul. Este exagerat ce se întâmplă.

Nu suntem proști. Asta nu e competiția pe care ne-o dorim, dar noi nu putem controla situația. Sunt echipe care știu că vor fi ajutate și pot să acționeze altfel în teren, știu că vor primi ajutor de la arbitru. Este deja prea mult. Panathinaikos a presat bine în prima repriză, este o echipă bună, nu are nevoie să fie ajutată de arbitru”, a spus Lucescu.