Un medic a murit în piscina unei pensiuni. Avea doar 28 de ani

Un medic a murit în piscina unei pensiuni. Avea doar 28 de ani SMURD. Sursa foto: Arhiva EVZ

Un medic de 28 de ani din Oradea s-a înecat în piscina unei pensiuni din localitatea bihoreană Remeți. Incidentul a avut loc în timpul unei petreceri din comuna Bulz, situată în județul Bihor.

Anchetatorii investighează în prezent circumstanțele exacte ale incidentului, iar o posibilitate luată în calcul este că tânărului i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla în apă. Prietenii săi l-au descoperit fără suflare în piscină și au încercat să intervină, dar fără succes.

Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana ca fiind un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor.

Un medic a murit în piscina unei pensiuni. Avea doar 28 de ani

Poliția Bihor a transmis, sâmbătă, un punct de vedere legat de cazul tânărului înecat în piscina unei pensiuni din Remeți:

Ne puteți urmări și pe Google News

 Sâmbătă, 5 august a.c., la ora 02.14, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că o persoană s-ar fi înecat în piscina unei pensiuni din localitatea bihoreană Remeți.

Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod s-au deplasat cu operativitate la fața locului, unde au identifcat persoana ca fiind un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de personalul medical, a fost declarat decesul bărbatului, la fața locului, a transmis agentul șef Alin Laza, ofițer de presă al Poliției Bihor.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei

Cert este că „în prezent, nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, a mai arătat Poliția Bihor. Potrivit m.ebihoreanul.ro., tânărul a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce era la o petrecere împreună cu mai mulți prieteni.

Unele surse spun că acesta era medic, fiul unui medic specialist în ATI de la Spitalul Județean, în vreme ce alte surse spun că acesta absolvise Facultatea de Medicină din Oradea, dar că nu practica medicina.

Apelul prin 112 a fost la ora 2:18, la fața locului intervenind echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Oradea. Tânărul a fost găsit inconștient, iar din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, a confirmat sâmbătă pentru Bihoreanul, sergent major Alina Butaci, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana – Bihor.

Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment, mai relatează sursa menționată.