Nou incendiu la Bragadiru. Norii sunt vizibili de la kilometri distanță

Nou incendiu la Bragadiru. Norii sunt vizibili de la kilometri distanță Sursa: Captura videoIncendiu in Crimeea, peste 2.000 de oameni au fost evacuati. Sursa Captura video

Miercuri după-amiază un nou incendiu de vegetaţie a izbucnit la Bragadiru, nori negri de fum fiind vizibili de la kilometrii distanţă. Acesta îi succede unui alt incendiu de același tip, izbucnit pe câmp tot în localitatea Bragadiru.

Un nou incendiu puternic are loc în aceste clipe la Bragadiru. Pompierii intervin în forță. Vegetația este foarte uscată, iar flăcările se extind cu o deosebită orepeziciune. Fumul este vizibil în zonă și se vede de la câțiva km.

Alt incendiu de vegetație marți, tot la Bragadiru

Tot în Bragadiru a mai avut loc un incendiu și marți. Un puternic incendiu de vegetație, cu degajări imense de fum, s-a produs marți după-amiază între localitățile Bragadiru și Măgurele, în apropierea unei zone cu case. Autoritățile au transmis mesaj RO-Alert pentru populația din zonă, în timp ce traficul pe centura Capitalei a fost închis pentru aproximativ o oră.

Conform reprezentanților ISU, pentru stingerea focului au intervenit peste 60 de pompieri cu 13 mașini. Ei au anunțat că flăcările s-au propagat pe o distanță foarte mare, în patru direcții. Incendiul, cu degajări mari de fum, s-a produs pe câmp și a cuprins o suprafață de aproximativ 10 hectare, potrivit autorităților.

Ne puteți urmări și pe Google News