La ce a renunțat Camilla de când a devenit regină. Legătura surprinzătoare cu Regina Elisabeta a II-a

La ce a renunțat Camilla de când a devenit regină. Legătura surprinzătoare cu Regina Elisabeta a II-a Sursa foto: Vogue

Un expert regal a explicat ce a făcut Camilla în semn de respect pentru mama lui Charles, Regina Elisabeta. Ea a renunțat un accesoriu foarte imporatant zilele trecute.

Camilla a renunțat la un accesoriu de 130 de lire sterline „în semn de respect pentru Regina Elisabeta a II-a”, a spus un expert. Ea nu a mai purtat un Fitbit, vechi de ani de zile, de când a devenit Regina Consoartă.

Acum, soția regelui Charles poartă un ceas mai scump, în conformitate cu protocolul regal, dar și în semn de respect pentru regretata regină Elisabeta. Directorul de creație al lui Steven Stone, Maxwell Stone, a declarat: „Nu am avut nici o problemă: Regina Camilla a fost văzută pentru prima dată fără FitBit-ul ei în septembrie 2022, după decesul reginei Elisabeta a II-a. În absența urmăritorului de fitness, regina purta ceasul ei Cartier Ceinture și așa a fost de atunci. Motivul cel mai probabil pentru schimbarea accesoriilor de către Camilla este că i s-a cerut să urmeze liniile directoare stricte ale doliului regal, alături de familia regală și de gospodăria lor.”

Specialistul în bijuterii a explicat și soția regelui Charles și-a schimbat ceasul cu unul Cartier. „Deși nu a fost confirmat ce dispozitiv de urmărire a fitness-ului folosește exact Camilla, se pare că este vorba de Fitbit Charge 3 de culoare aurie și gri, care se vinde în prezent cu 130 de lire sterline. Lansat pentru prima dată în 1927, ceasul Cartier Ceinture a fost reprodus în 1973, ca parte a colecției Louis Cartier.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: Gianni Pasquini | Dreamstime.com

Având forma unei catarame de centură, ceasul se mândrește cu o interesantă carcasă pătrată cu colțuri care par a fi tăiate, iar coroana de înfășurare este încrustată cu un safir albastru. Cel al Camillei pare să fie împodobit cu o curea din piele neagră. O bijuterie ascunsă pe piața ceasurilor de epocă, modelul tinde să se vândă în medie cu 4.000 de lire sterline.”, a spus acesta.

De ce și-a schimbat Camila bijuteriile

Un alt stilist a declarat că era normal ca Regina Consoartă se poarte ceasuri și ținute mai luxoase. El a spus că aceasta are datoria de a da britanicilor o lecție despre eleganță.

„Este posibil ca regina consoartă să fi optat pentru un ceas mai tradițional și mai luxos, care să aducă un plus de valoare și să ridice ținuta ei în general. Această alegere se aliniază cu poziția Reginei Consoarte în calitate de membru senior al Familiei Regale și subliniază importanța menținerii unui anumit nivel de eleganță și formalitate în înfățișarea sa”, a declarat stilistul pentru express.co.uk.