Rapid, blocată pe teren propriu de Sepsi Sfântu Gheorghe. Giuleștenii suferă după eșecul istoric cu Farul

Rapid, blocată pe teren propriu de Sepsi Sfântu Gheorghe. Giuleștenii suferă după eșecul istoric cu Farul

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 0-0, vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a opta a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Rapid şi-a creat prima ocazie de gol prin Antonio Sefer (50), al cărui şut a fost respins de Roland Niczuly. Intrat după pauză, Ştefan Pănoiu a avut trei şanse bune de a deschide scorul, dar a trimis pe lângă poartă (69), iar de două ori a respins Niczuly (77, 80).

La ultima fază a partidei, Kevin Luckassen (90+4) a şutat din întoarcere, dar mingea s-a dus pe lângă colţul lung. Lovitura de start a meciului a fost dată de legendarul Răducanu Necula.

La meciul din Giulești au asistat 11.300 spectatori. Rapid a încheiat fără gol primit, după ce runda trecută a încasat şapte (2-7 cu Farul Constanța). Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a obţinut două puncte în ultimele cinci etape.

Rapid s-a impus în ambele partide din sezonul regulat, cu 2-1 în deplasare şi 3-0 acasă, dar a fost învinsă în play-off cu 2-0 la Sfântu Gheorghe.

FC Rapid Bucureşti - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-0, Stadion Rapid-Giuleşti - Bucureşti Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Ionela Alina Peşu (Craiova) Arbitru video: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti) Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF.

Rapid, la pământ cu moralul, după eșecul de pomină contra Farului

„S-a văzut și în jocul nostru (n.r. - moralul scăzut, după eșecul cu Farul). Îi felicit pe jucători că au reușit să treacă peste acel moment și am reușit să dominăm repriza a doua. Cred că, până la urmă, e un rezultat echitabil.

Am jucat cun un anumit sistem în prima repriză, care, pe 22 ianuarie, când s-a reluat campionatul, ne-a ajutat să avem 3-0 în primele 20 de minute cu Sepsi. În a doua repriză, cu sistemul folosit la Constanța, am reușit să dominăm adversarul și să avem ocazii. N-am ce să reproșez pentru repriza a doua. Dar în prima repriză s-a văzut apăsarea mentală. Vedem ce se va întâmpla în meciul Craiovei”, a spus Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, la final.

Ne puteți urmări și pe Google News