Finalista Miss Univers Australia s-a stins din viață la doar 23 de ani. Cum s-a întâmplat tragedia

Finalista Miss Univers Australia s-a stins din viață la doar 23 de ani. Cum s-a întâmplat tragedia

Finalista din Australia la concursul Miss Universe s-a stins din viața la doar 23 de ani. Ea era conectată la aparate de mai bine de câteva luni, dar medicii nu au mai putut să o salveze.

Finalista din Australia la concursul Miss Universe, Sienna Weir a murit la doar 23 de ani. Ea era în stare vegetativă în urma unui accident la călărie petrecut la începutul acestui an. După ce au aflat că a fost deconectată de la aparate, familia și fanii au scris mai multe mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

„Pentru totdeauna în inimile noastre”, a scris agenția de modeling. Partenerul ei, Tom Bull, a transmis: „Am iubit cu o iubire care a fost mai mult decât iubire”. De asemenea, un internaut a spus: „Odihnește-te în Paradis, îmi pare rău că nu te-am cunoscut mai bine”. Un altul a scris: „Odihnește-te în pace, îngerule”.„Ai fost unul dintre cele mai bune suflete din lume, ai luminat camera și lumea este mult mai întunecată acum că nu mai ești”, a scris fotograful australian Chris Dwyer. „Ca și practicant de echitație, acest lucru mă doare și mai tare. Odihnește-te în pace”, a comentat altcineva.

sienna weir

Sursă Instagram

Era la început de drum

Sienna a fost una dintre cele 27 de finaliste ale Australian Miss Universe în 2022 și a participat la mai multe concursuri de frumusețe. Înainte de tragicul accident, tânăra plănuia să se mute la Londra. Aceasta a urmat Universitatea din Sydney și a absolvit cu o dublă diplomă în literatură și psihologie engleză. Principalele ei pasiuni au fost călăria și poezia.

„Deși am trăit cea mai mare parte a vieții mele la oraș, am o dragoste profundă și nemișcată pentru sărituri. Familia mea nu este foarte sigură de unde a apărut această pasiune, dar călăresc de la vârsta de 3 ani și nu-mi pot imagina viața fără ea. Călătoresc în zona rurală din Sydney de 2-3 ori pe săptămână pentru a mă antrena și concurez în New South Wales sau în Australia mai largă la fiecare două weekenduri”, spunea Sienna Weir în urmă cu ceva vreme, potrivit NDTV.

Ne puteți urmări și pe Google News