Ce a găsit o femeie din Thailanda în toaleta din propria casă. O echipă specială a intervenit de urgență

Ce a găsit o femeie din Thailanda în toaleta din propria casă. O echipă specială a intervenit de urgență De ce nu este bine să stăm pe telefon când mergem la toaletă. Sursă: Dreamstime

O femeie din Thailanda a avut parte de șocul vieții ei atunci când a mers la toaleta din propria casă. Suwi Paramas s-a temut pentru viața ei când a descoperit ce se află în baia din locuința sa.

O femeie din Thailanda a trecut prin unul dintre cele mai șocante momente din viața ei când a mers la toaleta din propria casă. Ea a văzut cum din vasul de toaletă ieșea încet un piton. Șarpele avea o lungime de peste trei metri. Acest incident s-a petrecut pe 17 martie, în orașul Samut Prakan, situat la aproximativ doi kilometri distanță de capitala Thailandei, Bangkok.

Femeia care a descoperit pitonul a spus că a văzut capul șarpelui ieșind din vasul de toaletă. Suwi Paramas se spăla pe mâini când a observat reptila. Mai mult decât atât, femeia s-a speriat și mai rău când a observat că pitonul reticulat s-a blocat în vasul de toaletă. Suwi Paramas s-a dus imediat către membrii familiei, care au contactat autoritățile. Șarpele blocat în toaletă a fost scos de o echipă specială care a venit de urgență la fața locului.

Suwi Paramas s-a temut pentru viața ei

Echipa specială a fost nevoită să ceară permisiunea familiei să demonteze vasul de toaletă pentru ca șarpele era blocat în țevile din baie. În cele din urmă, reptila, care avea o lungime de peste trei metri și o grosime considerabilă, a fost eliberată. Suwi Paramas a mărturisit că s-a temut pentru viața ei când a văzut șarpele. „Mi-a fost frică! Nici măcar nu am putut să privesc cum scot șarpele, mă putea ucide”, a declarat femeia care a găsit șarpele, după ce acesta a fost eliberat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pitonul reticulat este o specie de șarpe comună în tot sud-estul Asiei. Aceste exemplare trăiesc în mlaștini și păduri, dar de multe ori au reușit să ajungă în orașe, unde atrag atenția celor din jur. Este important de precizat că pitonii reticulați sunt cei mai mari șerpi din lume când vine vorba de lungimi. Aceste reptile pot ajunge chiar și până la 10 metri lungime și se hrănesc cu diverse animale, precum pisici, câini, păsări, alți șerpi, potrivit Click.ro.