Un bărbat din Marea Britanie a fost abuzat fizic de soția sa timp de 20 de ani. „Nu înțeleg cum de am permis” - Video

Un bărbat din Marea Britanie a fost abuzat fizic de soția sa timp de 20 de ani. „Nu înțeleg cum de am permis” - Video

Un bărbat din Marea Britanie a fost bătut timp de 20 de ani de soția sa. Britanicul în vârstă de 46 de ani a mărturisit că a avut o viață de coșmar lângă partenera sa care l-a agresat fizic.

Richard Spencer a povestit că a fost agresat fizic și psihic de soția sa timp de 20 de ani. Bărbatul din Marea Britanie a avut o căsnicie de coșmar alături de partenera sa, care a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru constrângere, agresiune și vătămare corporală. Judecătorul care s-a ocupat de acest caz a declarat că faptele comise au fost foarte grave și dure, El a mărturisit că acesta a fost cel mai grav caz de abuz, intimidare și vătămare pe care l-a întâlnit.

Sheree Spencer, soția bărbatului agresat, ocupa un post de manager în Sistemul penitenciar și Serviciul de Probațiune din Marea Britanie, din cadrul Ministerului Justiției. Femeia îl lovea, de cele mai multe ori, cu orice obiect pe care îl găsea prin casă. Richard ar fi fost bătut cu telefonul mobil, telecomanda sau sticle de băutură. Mai mult decât atât, Sheree scuipa îl bătea și îl agresa verbal până când soțul ei se ghemuia la pământ.

Britanicul a fost amenințat de soția sa cu cuțitul

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a adus drept probă un videoclip în care soția sa a fost surprinsă când îl amenința cu un cuțit, îl trântea la podea și îl târa prin locuința lor. Ulterior, femeia l-a lovit cu pumnii și picioarele. Richard a mărturisit că abuzurile începuse să fie din ce în ce mai dese li violente. Britanicul a predat poliției 36 de înregistrări video, nouă înregistrări audio și 43 de fotografii drept dovezi.

,,Când mă gândesc la toate aceste amintiri, nu simt că au legătură cu mine. Pare că s-au întâmplat altcuiva. Știu că mie mi s-au întâmplat, dar, rațional, nu înțeleg cum de-am permis să se întâmple toate acestea”, a spus Richard care a vrut ca experiența sa să fie cunoscută de cât mai multe persoane pentru ca oamenii să evite o relație toxică și abuzivă. Cei doi s-au cunoscut într-un club în anul 2000 și ulterior s-au căsătorit. Richard a povestit că soția sa nu se comporta în acest fel la început. Ei au împreună trei fete minore, potrivit dailymail.co.uk

Ne puteți urmări și pe Google News