Secretul unui abdomen plat. Putem scăpa de burtă și fără dietă
- Emma Cristescu
- 7 martie 2023, 14:43
Există o tehnică japoneză de a scăpa de burtă fără să renunți la mâncare. Trebuie doar să urmezi câțiva pași pentru a câștiga lupta cu kilogramele în plus.
Nutriționiștii au dezvăluit tehnica japoneză care te va scăpa de burtă. Nu trebuie să renunți la anumite alimente sau să te chinui pentru a avea un abdomen plat, ci doar să urmezi câțiva pași. Această practică este foarte cunoscută în Orient.
Exerciții de respirație
Exercițiile hipopresive sunt exerciții de respirație care apasă pe abdomen pentru a îmbunătăți sănătatea organismului și pentru a arde grăsimea din abdomen. Trebuie să faci asta de câteva ori pe săptămână pentru a vedea rezultate.
Consumul de ceai
Ceaiul verde te ajută să scapi de kilogramele în plus și de burtă. Trebuie doar să îl consumi pe stomacul gol.
Mișcare în aer liber
Sedentarismul este unul dintre cei mai mari dușmani ai unui stil de viață sănătos. Nutriționiștii ne recomandă să facem cât mai multa mișcare pentru a avea o stare bună de spirit și pentru a scăpa de kilogramele în plus, potrivit Doctorulzilei.
Respectați orele de masă
Respectați orele de masă și evitați grăsimile saturate.
Importanța somnului
Dormiți cât aveți nevoie: dacă dormiți mai puțin de șase ore, corpul dumneavoastră nu se odihnește cât are nevoie. Acest lucru vă face să aveți mai multă anxietate în timpul zilei și este posibil să abuzați de mâncare. Unele studii susțin că lipsa sau excesul de somn te poate face să te îngrași, deoarece crește producția hormonului cortizol.
Creșterea aportului de cereale integrale
Un articol publicat în Journal of Nutrition a arătat că un aport mai mare de fibre din cereale, în special din surse de cereale integrale, este asociat cu un procent mai mic de grăsime corporală totală și un procent mai mic de masă adipoasă abdominală la adulții în vârstă. Cerealele ne țin de foame și sunt foarte sănătoase.
Nutriționiștii mai recomandă să consumați grăsimi sănătoase: cum ar fi avocado, schimbați uleiul de gătit tradițional cu ulei de măsline extravirgin sau cu ulei de cocos sau de avocado.