Marcela Fota, provocare grea din partea lui Gheorge Turda. „Să facem dragoste! E cea mai mare plăcere!”

Marcela Fota, provocare grea din partea lui Gheorge Turda. „Să facem dragoste! E cea mai mare plăcere!” Sursa foto: Facebook

Gheorghe Turda a pus o serie de întrebări indecente mai multor intreprete de muzică populară. El a luat-o în vizor și pe Marcela Fota, artista pentru care are o slăbiciune și pe care vrea să o sărute.

Gheorghe Turda a pus o serie de întrebări indecente mai multor intreprete de muzică populară, printre care: „Care sunt cele mai frumoase plăceri?”„Să pupați o gură cu buze subțiri sau cu buze groase? ”Maria Grecu și Elena Comăneci i-au răspuns artistului.

„Nici buze groase, nici buze subțiri. Să facem dragoste! E cea mai mare plăcere!”, a dezvăluit Maria Grecu.

„Buze subțiri, că așa are soțul meu”, a fost și răspunsul Elenei Comăneci.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, Gheorge Turda a recunoscut că are o pasiune pentru Marcela Fota și că visul lui este să o sărute pe buzele cârnoase. „Eu o să vă dau răspunsul (n.r.: la întrebarea pusă). Eu i-aș pupa în… nu încă o dată pentru că n-am avut acolo plăcerea, să îi pup buzele Marcelei, că are buze groase”, a mărturisit el.

El a povestit și că Marcela Fota l-a lovit cu părul și că l-a durut fața mai bine de o săptămână. Cu toate astea, artistul nu a putut sta supărat. „Vreau să te iert că mi-ai plesnit fața cu părul tău. La o emisiune, la o filmare, nu am să uit toată viața. Când și-a întors fața și-n stânga, și-n dreapta, mi-a plesnit toată fața, m-a durut fața o săptămână”, a mai spus artistul.

Sursă Youtube

Și Marcela Fota a avut o explicație pentru acest incident. „Maestre, înțeleg că acesta a fost motivul pentru care, când m-ați văzut, primul lucru m-ați întrebat dacă m-am tuns”, a spus ea în cadrul unei ediții a emisiunii „Seara românească”, moderată de George Nuca, de la Etno Tv.

Gheorge Turda nu și-a pierdut succesul la femei

Chiar dacă Gheorghe Turda are o slăbiciune pentru Marcela Fota, el a recunoscut că nu și-a pierdut lipiciul la femei și că are o nouă iubită. Acesta a mai spus că nu mai vrea să se afișeze și că preferă să își țină relația departe de lumina reflectoarelor.

„Să vă derutez un pic… poate a şi venit, dar poate, încă, nu am expus-o şi nici nu vreau să o expun. De data asta, absolut, foarte discret pentru că ştiţi ce păzeşte hrana dragostei? Discreţia. (…) Să ştiţi că mi se face curte aproape în fiecare zi şi la unele răspund pozitiv, la altele evaziv şi cam atât. Deocamdată e bine aşa. M-am liniştit din toate punctele de vedere. Eu sunt darnic cu toată lumea şi de aceea dăruiesc din dragoste şi sufletul meu mărinimos multor oameni şi personaje. Tot binele pe care mi l-am dorit mie, îl doresc şi lor.”, a spus Gheorghe Turda.