Campionatul Mondial Qatar 2022. Brazilia, considerată marea favorită la câștigarea trofeului. Cine o urmează la bursa pariurilor

Campionatul Mondial Qatar 2022. Brazilia, considerată marea favorită la câștigarea trofeului. Cine o urmează la bursa pariurilor

Brazilia este considerată și de această dată favorită la câștigarea titlului mondial, deși Selecao ar putea avea probleme în câștigarea trofeului, din cauza adversarilor.

Brazilia este văzută deja ca o câștigătoare în Campionatul Mondial din Qatar, avându-l în componența sa pe Neymar și pe Tite ca selecționer al echipei pentru ultima oară. Adversarii săi, Franța și Argentina, sunt de asemenea puternici.

Care țări se clasează în topul favoritelor la câștigarea Cupei Mondiale

Imediat după Brazilia, pe locul 2 se situează Franța, campioana mondială en-titre. În componența echipei naționale se află și Karim Benzema, câștigătorul Balonului de Aur anul acesta. Alături de el va juca și Kylian Mbappe, de la PSG, dorit de marile cluburi europene.

Argentina lui Lionel Messi este a treia favorită în câștigarea titlului mondial. Sub conducerea acestuia, Argentina a câștigat în 2021 Copa America.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nici Anglia nu lipsește din topul favoritelor. Ultimul succes la țării la Campionatul Mondial a avut loc în 1966.

Pe locul cinci se află Spania, campioana mondială din 2010, dar cu un lot mai tânăr de această dată. Urmează Germania, Ţările de Jos, Portugalia, Belgia şi Danemarca, potrivit news.ro.

Franța și Brazilia au cele mai bune echipe

Argentinianul Lionel Messi consideră că Franța și Brazilia au anul acesta cele mai bune echipe care vor merge la turneul final.

„Mereu vedem aceleaşi mari echipe... dar, dacă trebuie să aleg, Brazilia şi Franţa sunt cele două mari candidate să câştige Cupa Mondială. Ele au acelaşi grup de foarte mult timp, care funcţionează bine. Franţa, dincolo de ultimul EURO, unde a fost eliminată (în optimi) şi a mers prost, are câţiva jucători impresionanţi. Ei au o idee clară şi acelaşi antrenor (Didier Deschamps). Brazilia este cam la fel (cu Tite la comandă)”, a dezvăluit Messi.

Jucătorul nu a menționat nimic despre țara pe care o reprezintă și asta pentru că Argentina are câteva probleme, după ce jucători importanţi, precum Paulo Dybala şi Angel Di Maria, au suferit accidentări. Argentina va juca un ultim meci amical în noiembrie, cu Emiratele Arabe Unite, înaintea primului meci din Grupa C, contra Arabiei Saudite, pe 22 noiembrie.