Matthew Perry, afirmații șocante la adresa lui Keanu Reeves. Cum a reacționat starul din Matrix

Matthew Perry, afirmații șocante la adresa lui Keanu Reeves. Cum a reacționat starul din Matrix Sursa foto. dreamstime.com

O afirmație neinspirată a actorului Matthew Perry, cunoscut în special datorită serialului „Friends”, la adresa colegului său Keanu Reeves, i-a atras numeroase critici. Afirmația controversată a apărut în cartea sa biografică, unde Matthew vorbește despre propriile sale lupte cu drogurile și alcoolul. Keanu Reeves nu a reacționat direct, însă un apropiat al său a comentat sub protecția anonimatului.

Matthew Perry, starul din serialul de comedieFriends a stârnit o mulțime de controverse cu o afirmație pe care a făcut-o în cartea sa autobiografică „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”. El s-a referit la Keanu Reeves, protagonistul principal al seriei Matrix, într-o notă negativă, lăsând să se înțeleagă că nu este nici pe departe la fel de valoros precum alți actori din generația sa. El a făcut referire la River Phoenix și Heath Ledger, care au murit, iar acest lucru i-a atras un val de critici din partea publicului.

„River Phoenix era un om frumos pe dinăuntru și pe dinafară - prea frumos pentru această lume, s-a dovedit. Întotdeauna se pare că tipii cu adevărat talentați sunt cei care se prăbușesc. De ce oare gânditorii originali, precum River Phoenix și Heath Ledger, mor, dar Keanu Reeves încă mai umblă printre noi?”, a comentat actorul în cartea sa autobiografică.

Ulterior, confruntat cu o mulțime de critici, Matthew Perry a fost nevoit să-și ceară scuze pentru afirmațiile sale la adresa lui Keanu Reeves. El a ținut să sublineze că este un mare fan al eroului din Matrix și că a greșit când i-a folosit numele. Matthew Perry a mai spus că ar fi fost în logica lucrurilor să-și folosească propriul nume în acel comentariu, iar nu pe al altuia.

Ne puteți urmări și pe Google News

„De fapt, sunt un mare fan al lui Keanu. Am ales doar un nume la întâmplare, greșeala mea. Îmi cer scuze. Ar fi trebuit să îmi folosesc propriul nume în schimb”, a subliniat, ulterior, starul din Friends.

sursa foto, Dreamstime

Replica lui Keanu Reeves

Keanu Reeves nu a comentat direct afirmațiile din cartea lui Matthew Perry, însă a făcut-o un apropiat de-al său. În câteva cuvinte, pentru publicația US Magazine, sursa din anturajul actorului a afirmat că acesta nu a știut ce să creadă inițial despre comentarii.

„Keanu este de părere că aceste comentarii au venit din senin. Oricum, s-au cam întors împotriva lui Matthew, motiv pentru care a trebuit să iasă și să-și ceară scuze.”

În fragmentul cu pricina, Matthew Perry a vorbit despre prietenul comun al său și al lui Keanu, River Phoenix. Acesta a murit a murit în 1993, în urma unei supradoze de droguri, la doar 23 de ani. River Phoenix a consumat o combinație de heroină și cocaine care i-a fost fatală și s-a stins în fața Viper Room din West Hollywood. De altfel, în cartea sa, Matthew vorbește despre propriile sale lupte cu drogurile și alcoolul, după cum relatează US Magazine.