Șoc în lumea sportului bihorean. Fostul arbitru Carol Iagăr, mort după ce a căzut de la etajul 7

Șoc în lumea sportului bihorean. Fostul arbitru Carol Iagăr, mort după ce a căzut de la etajul 7 Sursa: bihon.ro

Carol Iagăr a avut o carieră de peste 25 de ani ca arbitru divizionar, a condus sute de meciuri de Ligă Națională , dar și în diviziile secunde.

Așa cum spune conducerea CSM Oradea, Carol Iagăr “și-a dedicat întreaga viață sportului, fiind angajat al Clubului Sportiv Municipal Oradea încă de la înființarea acestuia”. A fost organizator de competiții de handbal.

A fost secretar al Asociației Județene de Handbal (AJH) Bihor și președinte al Comisiei Județene de Arbitri din cadrul AJH Bihor.Inițial, Poliția Bihor nu a declarat identitatea bărbatului declarat mort la fața locului de către un echipaj de la Ambulanță rezumându-se la a transmite doar că: ” Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că, un bărbat a căzut de la înălțime, dintr-un bloc de locuințe de pe strada Aluminei, din municipiul Oradea.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii de ordine publică și investigații criminale orădeni și polițiști criminaliști, alături de echipaje medicale” prin vocea purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța.Poliția spune că după necropsie se va ști care e cauza morții, și nu e clar dacă e accident sau sinucidere.

Ne puteți urmări și pe Google News