Meniul lui Victoraș Micula atunci când călătorește cu avionul privat. Doar în filmele cu milionari mai vezi așa ceva

Meniul lui Victoraș Micula atunci când călătorește cu avionul privat. Doar în filmele cu milionari mai vezi așa ceva

Victoraș Micula, fiul unuia dintre cei mai bogați români, Viorel Micula, călătorește cu avionul privat de fiecare dată când are ocazia, iar meniul pe care milionarul îl cere la bord nu este deloc sărăcăcios.

Victoraș, fiul magnatului bihorean Viorel Micula, s-a făcut remarcat prin stilul său extravagant, dar și prin aroganțele pe care le-a făcut de câte ori a avut ocazia. Nu mai este un secret ca acesta călătorește mai mult cu avionul privat, dar puțini s-au gândit ce mănâncă băiatul milionarului când este deasupra norilor.

La cei 27 de ani ai săi, Victoraș Micula are afaceri de milioane de euro și mai multe avioane private. Acesta nu poate să călătorească fără să se răsfețe cu bucate alese sau să le arate fanilor cum e viața de milionar.

Cu toate că fiul lui Viorel Micula își permite cele mai scumpe alimente, acesta iubește și mâncarea românească. El a cerut în avion un platou cu şuncă, ceapă, roşii şi brânză. Tânărul s-a și filmat în timp ce mânca și aștepta să ajungă la destinație.

Ne puteți urmări și pe Google News

Victoraș Micula, probleme de sănătate

Chiar dacă tatăl său este unul din cei mai bogați oameni din România, acest lucru nu l-a ferit pe Victoraș Micula de problemele de sănătate. Tânărul a fost internat de urgență la spital și a fost diagnosticat cu o boală rară.

Sursă Instagram

„Banii sunt o iluzie. Chiar vă doresc din suflet la toți să aveți cel puțin de 10 ori mai mulți bani decât mine, să vedeți că sunt o prostie. Poți să ai miliarde și triliarde să vezi că nu te ajută la nimic, ba din potrivă îți faci dușmani”, a spus Victoraș Micula, pentru emisiunea Star Magazin. „Am suferit de o boală foarte gravă şi încă sufăr de ea şi colac peste pupăză mai am şi alta, de la o nenorocită de căpuşă, anume boala Lyme. Am nişte dureri de nu-mi vine să mai fac nimic”, spunea Victoraş Micula în cadrul unei emisiuni.

El le-a explicat fanilor că banii nu i-au putut cumpăra sănătatea și fericirea. „Sunt la doctor, la cea mai de prestigiu clinică. Băi oameni buni, sunt la clinică, la perfuzii, cu aparaturi pe mine, cu perfuzia în mână. Mă dă naiba afară de aici și apoi unde mă duc”.