Alex Pițurcă, părăsit de iubită: „Dacă-l cunoșteam cu adevărat, nu făceam copilul! Fugeam în munți”

Alex Pițurcă, părăsit de iubită: „Dacă-l cunoșteam cu adevărat, nu făceam copilul! Fugeam în munți” Sursă Youtube

Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă. Chiar dacă nu este pentru prima dată când se ceartă, fotomodelul a declarat că nu mai vrea să audă de el și că regretă că a făcut un copil cu acesta.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel, pe Noah, dar relația lor a fost dificilă de la început. Fotomodelul s-a despărțit, din nou, de fiul lui Victor Pițurcă și le-a dezvăluit fanilor adevărul despre fostul partener. „Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a scris Cristina Ich pe Instastory.

Cristina Ich a declarat că au făcut copilul prea repede și că nu a știut cu adevărat cine este omul de care s-a îndrăgostit. Vedeta a lăsat de înțeles că lui Alex Pițurcă i-a plăcut mereu distracția și că nu mai vrea să accepte așa ceva.

Probleme între Cristina Ich și Alex Pițurcă

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Sursă Instagram

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere! Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!”, a spus Cristina Ich pentru Romaniatv.net.