Simona Halep continuă schimbările radicale. Cine o consolează pe sportivă după divorțul de Iuruc

Simona Halep continuă schimbările radicale. Cine o consolează pe sportivă după divorțul de Iuruc Simona Halep Sursa foto: EVZ

Simona Halep se plimbă des prin oraș în ultima vreme, după operația suferită la nas și după divorț. Sportiva, retrasă din competiții anul acesta, pauză care-i va permite recuperarea după operația suferită la nas, își ocupă timpul cu treburi lumești.

Zilele trecute, sportiva a fost fotografiată de paparazzi mediaflux.ro în timp ce se afla cu părinții săi la cumpărături într-un centru comercial. Sportiva și-a făcut apariția în oraș în altă mașină, alta decât proaspăta achiziție, un BMW M8 de peste 150.000 de euro. S-a deplasat cu un BMW Z4, cabrio, roșu ca focul, o mașină care se ridică, lejer, la câteva zeci de mii de euro

Amabilă și extrem de bine dispusă, Simona Halep nu i-a refuzat pe fanii care s-au apropiat să ceară o poză sau un autograf, reacție care le-a dat și mai mult curaj oamenilor care o apreciază să se apropie de ea. Apoi, sportiva a petrecut ceva timp într-un magazin de decorațiuni interioare, semn că aceasta intenționează să reîmprospăteze puțin atmosfera casei în care a locuit cu Toni Iuruc.

Când va reveni Simona Halep pe teren

Sportiva a decis să participe la turneul demonstrativ din Africa de Sud, programat în perioada 3-4 decembrie, la Johannesburg.

Imediat după operația pe care a avut-o la nas, Simona Halep a anunțat că anul acesta nu va mai participa la competiții. Surpriza a fost mare să aflăm că marea noastră campioană a făcut un compromis anunțând că va participa la un turneu organizat în Africa de Sud, care va avea loc pe data de trei și patru decembrie, pe Wanderers Stadium din Johannesburg.

Ne puteți urmări și pe Google News

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, va juca de data aceasta pentru scopuri caritabile la evenimentul „Africa Cares Tennis Challenge” care încearcă să atragă atenția cu privire la violența împotriva femeilor.

Simona Halep și-a exprimat recunoștința pentru a fi parte la eveniment

„Ca jucătoare de tenis, am avut multe surse de inspirație și întotdeauna îmi doresc să ajung la un nivel înalt. Este o onoare să încurajez oamenii să se implice prin intermediul acestui eveniment, conștientizând în același timp problemele violenței bazate pe gen”, a spus Simona Halep.

Evenimentul își propune nu numai să promoveze tenisul în Africa de Sud, dar este și un vehicul în lupta împotriva violenței bazate pe gen prin campanii și activări care au dus la evenimentul principal.

„Femeile din Africa de Sud au de cinci ori mai multe șanse de a fi ucise ca urmare a violenței de gen. Ca protest și pledoarie pentru a opri violenţa în Africa de Sud, am considerat că este potrivit să găzduim Africa Cares Tennis Challenge”, a declarat Tendai Rukwava, CEO al TR Brand Communications & Events.