Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep surprinde după divorț. O nouă schimbare greu de anticipat. Foto
Simona Halep surprinde după divorț. O nouă schimbare greu de anticipat. Foto

Simona Halep surprinde după divorț. O nouă schimbare greu de anticipat. Foto

Simona Halep și-a sărbătorit, marți, ziua de naștere alături de prietenele ei. Sportiva a împlinit 31 de ani, iar cu această ocazie a ales o ținută care a întors toate privirile și care i-a scos în evidență formele. Fanii au remarcat faptul că, după divorț, Simona și-a schimbat nasul, dar și vestimentația.

Simona Halep și-a scos în evidență feminitatea prin ținuta simplă și elegantă pe care a ales să o poarte de ziua ei de naștere. Rochia tip costum de culoare neagră a fost asortată cu o pereche de pantofi cu tocuri înalte.

În fotografia postată de jucătoare pe rețelele de socializare se vede cum aceasta este zâmbitoare și se bucură de moment, chiar dacă a trecut recent printr-un divorț și a suferit o intervenție chirurgicală. Și fanii au ținut să-i admire frumusețea, complimentând-o.

Simona Halep și-a serbat ziua de naștere

De ziua ei de naștere, sportiva a avut o zi plină. A mers în oraș să se aranjeze, iar pe seară a ieșit împreună cu cele mai bune prietene ale ei, Georgiana Herda și Irina Antonie, în oraș.

Halep a primit de ziua ei și un frumos cadou, în valoare de 80.000 de dolari. O mașină. Bolidul a fost primit din partea unui sponsor și este un BMW Z4 M40i Roadster, de culoare roșie.

În momentul în care a văzut cadoul impresionant pe care l-a primit din partea sponsorului său, multipla campioană de Grand Slam din România a urcat imediat la volan, imortalizând momentul. Simona Halep a postat câteva imagini cu noua sa mașină, afișând un zâmbet larg. Așa cum era de așteptat, jucătoarea de tenis a dorit să facă un drive test rapid pentru a-și da seama de puterea noului său bolid, potrivit Cancan.ro.

Mai mult decât atât, fostul număr 1 WTA a primit chiar și un imens buchet de flori din partea hair-stylistului Sorin Stratulat, căruia i-a mulțumit printr-un mesaj. „Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă”, a scris Halep în descrierea fotografiei.

Halep, cu zâmbetul pe buze

În ultima perioadă, sportiva s-a pozat din ce în ce mai mult cu zâmbetul pe buze, dând de înțeles că nu se lasă afectată de problemele din viața personală. Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la doar un an de la cununia civilă. Relația dintre Halep și milionar s-a încheiat definitiv joi, opt septembrie, când cei doi s-au întâlnit să semneze actele de divorț.