Ce motive a invocat Gigă Hagi când a divorțat de prima nevastă: A întârziat cu pâinea la masă și a pus miere în cafea, în loc de zahăr

Ce motive a invocat Gigă Hagi când a divorțat de prima nevastă: A întârziat cu pâinea la masă și a pus miere în cafea, în loc de zahăr Gheorghe Hagi a făcut un nou transfer. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Gică Hagi are acum o căsnicie fericită, dar a mai fost căsătorit o dată în tinerețe. Procesul de divorț a durat mai mult decât căsnicia. Fotbalistul a invocat mai multe motive aberante ca să scape de fosta soție, dar în final a fost nevoit să îi plătească o sumă mare de bani.

Gică Hagi are acum o căsnicie fericită cu Marilena care i-a dăruit doi copii, Kira și Ianis. Cei doi sunt împreună de aproape 30 de ani. Ambii copii sunt mari și au propriile cariere. Ianis este un fotbalist talentat. iar Kira este actriță.

În tinerețe însă Gică Hagi a mai fost căsătorit o dată. Mariajul cu Leni Celnicu a durat însă doar câteva luni. Cei doi s-au cunoscut imediat după Campionatul Mondial de Fotbal din Italia din 1990. S-au căsătorit rapid, dar relația nu a mers.

Motivele divorțului

Gigă Hagi a fost cel care a decis să pună capăt căsniciei și a depus actele de divorț la Tribunalul Constanța. Motivele pe care le-a invocat au fost de-a dreptul șocante.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gică Hagi a scris în cererea adresată instanței că soția sa a întârziat cu pâinea la masă și a pus miere în cafea, în loc de zahăr. Magistrații i-au respins atunci solicitarea, dar procesul a fost mutat la Tribunalul București.

„Am divorțat la jumătate de an după prima căsătorie, așa a fost să fie. Nu am avut niciun conflict. Faci un parteneriat cu cineva în viață bazat pe o încredere totală. Când nu îți mai place de cineva, nu mai ai încredere sau nu mai merge, e bine să nu te încurci. Atât de simplu este”, declara Gică Hagi la momentul divorțului.

Proces anevoios

Procesul de divorț nu a fost însă unul simplu și a durat mai mult decât căsnicia celor doi. De la București a fost strămutat la Oradea, apoi la Brașov și în final înapoi în Capitală. Chiar dacă au fost căsătoriți doar câteva luni, Gică Hagi a trebuit să îi plătească fostei soții 300.000 de dolari, o sumă foarte mare în anii 90.

Leni și-a refăcut și ea viața la câțiva ani după divorț. S-a căsătorit cu un bărbat din Constanța și a ieșit din lumina reflectoarelor, potrivit click.ro.