Steven Seagal filmează un documentar despre evenimentele din Donbas. Actorul, un cunoscut susținător al Rusiei

Steven Seagal filmează un documentar despre evenimentele din Donbas. Actorul, un cunoscut susținător al Rusiei

Actorul Steven Seagal a început să filmeze un documentar despre evenimentele petrecute în regiunea Donbas. El a discutat și cu prizonieri de război din centre de detenție. Scopul lui Seagal este acela de a arăta adevărul despre război, după ce a menționat că mass-media nu a mers niciodată în Donbas.

Anunțul filmării documentarului în regiunea Donbas de către Steven Seagal a fost făcut marți de șeful autoproclamatei Republici Populare Donețk (RPD), Denis Pușilin, în urma unei întâlniri cu artistul.

„Steven Seagal filmează un documentar despre războiul din Donbas. Astăzi, el a discutat cu prizonierii de război din centrul de detenție preventivă Yelenovski. Unii dintre militanți au fost uciși recent acolo în urma unui atac cu rachete țintite de către formațiunile armate ucrainene”, a scris Pușilin pe canalul său de Telegram.

El a mai explicat că decizia actorului a venit după ce acesta a observat că 98% dintre cei care vorbesc despre conflictul declanșat de Rusia în Ucraina în mass-media nu au fost niciodată în Donbas, așa că lumea nu cunoaște adevărul deplin. El vrea ca viziunea asupra războiului să fie schimbată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Denis Pușilin a mai menționat că actorul nu are o sarcină ușoară și i-a urat succes acestuia, după ce i-a mulțumit că a venit „în această perioadă foarte nesigură”.

Anterior, serviciul de presă al Partidului Liberal Democrat (LDPR) a raportat că Seagal a vizitat regiunea Donbas împreună cu liderul partidului, șeful Comisiei pentru afaceri internaționale din Duma de Stat, Leonid Slutski, potrivit odessa-journal.com.

Steven Seagal, un apropiat al președintelui Putin

Despre legăturile apropiate ale lui Steven Seagal cu președintele rus Vladimir Putin, se știu multe. Pe cei doi îi leagă o prietenie aparte.

Putin are un susținător oficial, chiar în persoana lui Seagal, după ce acesta a intrat în politică în anul 2021. Actorul expert în arte marțiale are cetățenie rusă din 2016.

De asemenea, în 2018, Rusia l-a însărcinat pe Seagal să îmbunătățească legăturile cu Statele Unite într-un moment în care relațiile dintre cele două țări s-au deteriorat la cel mai scăzut nivel de la Războiul Rece.

Seagal s-a alăturat unui partid pro-Kremlin. Actorul american a primit carnetul de membru al unei alianțe numite Rusia Justă – Patrioții – Pentru Adevăr. Alianța s-a format la începutul anului 2021, când trei partide de stânga ce îl susțin pe Putin, au fuzionat într-unul singur.