Salarii de 1.700 de euro pe lună. Sunt sute de locuri disponibile. Se poate lucra și de la distanță

Salarii de 1.700 de euro pe lună. Sunt sute de locuri disponibile. Se poate lucra și de la distanță Internet / Sursa foto: Dreamstime.com

Domeniul IT oferă o gamă largă de oportunități profesionale, iar salariile sunt în funcție de experiență și de cerințele postului.

Reprezentanții platformei de recrutare BestJobs au anunțat că la nivel național există peste 700 de posturi pentru poziția de service delivery specialist, salariul fiind între 1.000 și 1.700 de euro.

Un angajat pe postul de service delivery va asigura ca serviciile oferite de organizația lor sunt furnizate la timp și în mod eficient.

Ana Vișian, marketing manager în cadrul platformei BestJobs, a declarat că în prezent, cele mai multe posturi pentru poziția de service delivery sunt în Cluj și București, iar joburile permit desfășurarea activității și de acasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oferte de joburi. Salarii de până la 1.700 de euro

Candidatul ideal pentru rolul de service delivery specialist deţine abilităţi excelente de comunicare şi organizare. De asemenea, are cunoştinţe privind management de proiect şi este familiarizat cu pachetul Microsoft Office”, a precizat Vișian.

Totodată, candidatul trebuie să aibă cunoștințele necesare prin care să comunice mesaje complexe într-un limbaj simplu, dar și să cunoască o limbă de circulație internațională ( engleza sau franceza).

„Oferta salarială medie pentru această poziţie porneşte de la 1.000 euro pe lună şi poate să ajungă până la 1.700 euro, în funcţie de experienţă şi senioritate“, a mai precizat Vișian.

Pe lângă salariul pe care angajații îl primesc, ei se bucură de mai multe beneficii, cum ar fi: tichete de masă, asigurare medicală privată, zile extra de concediu, diferite bonusuri.

La nivel național există 737 de posturi vacante pentru poziția de service delivery specialist, care sunt disponibile pe platforma BestJobs, scrie Zf.ro.

Reamintim că în România, o nouă specializare devine din ce în ce mai căutată de români. Mai exact, saleforce developer, care necesită o experiență vastă în domeniul IT. Salariul poate să ajungă și la 3.500 de euro pe lună, plus alte beneficii extrasalariale.

„Şi ultimele șase luni s-a confirmat deficitul în creştere de specialişti în IT. Deşi numărul de poziţii deschise este foarte mare şi salariile sunt în topul clasamentelor, candidaţii întârzie să apară. Pentru rolul de salesforce developer, sunt aproape 700 de anunţuri active pe BestJobs, iar salariul poate ajunge şi la 3.500 de euro net”, a declarat Vișian, în urmă cu două zile.

Salariul net pe care un un angajat în domeniul IT îl câștigă pe lună este între 700 și 3.000 de euro.