Țeapă de zile mari luată de o femeie care a plecat spre vacanța de vis. Bani pierduți și planuri făcute praf

Țeapă de zile mari luată de o femeie care a plecat spre vacanța de vis. Bani pierduți și planuri făcute praf Sursa foto: dreamstime

Planurile de „escapadă romantică” ale unei femei au fost distruse când Airbnb-ul pe care l-a rezervat în Bali s-a dovedit a fi o vilă abandonată.

Un clip cu clădirea abandonată a devenit viral după ce Bree Robertson l-a postat pe TikTok la începutul acestei luni. A fost vizionat de peste 3,4 milioane de ori și a atras peste 155.000 de aprecieri.

O experiență ciudată

Femeia le-a spus celor care o urmăresc că proprietatea din estul Bali, la care intenționa să stea împreună cu partenerul ei, a avut „recenzii grozave” pe aplicație și arăta uimitor în imaginile furnizate de aplicație.

Bree Robertson a comentat că a fost „dezamăgită să vadă că locul din fotografii era în paragină”. Ea a dezvăluit că proprietatea a fost raportată echipei de asistență Airbnb și că i s-a acordat o rambursare completă a banilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Proprietatea a fost eliminată de pe Airbnb

Răspunzând utilizatorilor care au glumit că ea și partenerul ei ar fi trebuit oricum să rămână acolo, Bree a recunoscut că proprietatea era „frumoasă în felul său”, dar „nu se poate locui acolo”. Un purtător de cuvânt Airbnb a declarat pentru The Independent că „proprietatea nu mai este pe platformă”.

„Am fost dezamăgiți să aflăm despre această experiență și am oferit tot sprijinul nostru oaspetelui, inclusiv o rambursare completă. În acest context, proprietatea nu se mai află pe platformă”, a spus un purtător de cuvânt Airbnb, potrivit Mirror.co.uk.